Koliko ženi dadnete ljubavi - Duplo više će vam uzvratiti: 3 osnovna pravila kako se žena voli

Ako želite voljeti ženu nekada morate preuveličati ono što osjećate, ali samo za njeno dobro.


1. Kada ne izgleda najbolje, ipak joj kaži da je lijepa. Možda je u posljednje vrijeme imala puno problema na poslu, zbog čega je pod stresom ili iscrpljena. Možda zbog nesanice izgleda ispijeno ili bilo koji da je razlog ipak je pohvalite da izgleda lijepo. 

Žena voli čuti da izgleda lijepo čak i kada je život ne mazi. Tako će biti više prirodna i iskrena prema vama. 2. Možda sumnjate u ono što je počela raditi ali ohrabrite je i recite da će uspjeti. Čak i kada sumnjate u njene sposobnosti, hvalite je. 



Ovo je možda najzanimljivija i najdivnija karakteristika ljubavi. Kada nekoga stvarno volimo, vjerujemo da je ta osoba divna i nevjerovatna, čak i više nego što jeste. Volite je, ne samo zato što je vidite takvu kakva jeste, već zato što primjećujete njen puni potencijal. 

U njoj vidite osobu koja može postati i podstičite je da to postane, ne sputavajte je. Volite je jer želite da postane bolja, pametnija i jača. I budite spremni učiniti sve da joj u tome pomognete. 3. Recite joj da je volite više od sebe samog: 



Čak i kada to ne mislite, dajte do znanja svojoj ženi da je volite više od svega. Ona je osjetljiva i ranjiva, pokažite joj da se vaš svijet vrti oko nje i ona će vam ga uljepšati. Na taj način ćete joj pokazati koliko vam znači i koliko vam je potrebna.

Pokreće Blogger.