Kategorije znakova Zodijaka: Blizanci se smatraju najsretnijima - Vodolije nejljepšima

Astrolozi su podijelili nekoliko životnih sfera i odredili koji znakovi Zodijaka se najviše ističu u njima.


Najsretniji:
Astrolozi smatraju Blizance najsretnijim horoskopskim znakom. Ono što ih čini najsretnijim znakom Zodijaka jesu njihova društvenost, pozitivnost i mogućnost da se brzo oporave nakon tužnog događaja. Najljepši: Djevica i Vodolije se smatraju najljepšim znakovima Zodijaka. 

Njihova unutrašnja ljepota se često vidi i na njihovom licu. Lako ih je zavoljeti zbog toga. Najopasniji: U ovoj kategoriji prvo mjesto zauzimaju Lavovi i Bikovi (Škoprije će se možda iznenaditi). Njihova narcisoidnost i tvrdoglavost ih često dovedu do nepromišljenih odluka zbog kojih se kasnije možda kaju.



Najbogatiji: Lavovi imaju najveće šanse da se obogate u životu zahvaljujući sklopu njihovih osobina. Predstavnici ovog horoskopskog znaka nastoje biti prvi u svemu i imaju volje da rade i prekovremeno ako treba samo da bi zaradili novac. 

Najjači: Već smo rekli da svaki znak ima svoje snage, ali ipak neki znakovi više pokazuju svoju snagu na svakodnevnom nivou. Prije svega, to su znakovi u kojima se Sunce i Mars osjećaju dobro. Jedan od najjačih znakova Zodijaka jeste Ovan, ali ga prati još jedan vatreni znak - Strijelac. 



Vatra u njima buhti do te mjere da nema toga što oni ne mogu uraditi. Najpametniji: Vodolija se smatra najpametnijom osobom u Zodijaku. Ona lako pronađe riješenja za svaki problem, a njihova genijalna mašta može doći do veoma zanimljivih poslovnih ideja.

Pokreće Blogger.