Novogodišnja astro prognoza: Za Vodolije moguć iznenadni dobitak - Za Rakove nova ljubav

Uskoro dolazi doček Nove godine, a vi ste vjerovatno već raspoloženi za zabavu. Ako želite znati kako ćete provesti Novu godinu? Pročitajte našu astro analizu! 


Ovan: Činjenica je da svaka Nova godina dolazi za Ovan potpuno neočekivano. Ovan je toliko bio zaokupljen stvarima koje voli da za njega godina prođe veoma brzo. Ali za veselog Ovna ni novogodišnji praznici neće biti odmor jer će se on uvjek truditi da organizuje dobru  zabavu ili okupi dobro društvo. 

Bik: Ove godine Bik će vjerovatno dočekati novu godinu u toplini svog doma. Godina je takva da će Biku biti bitno samo da mu je udobno i da ima nešto dobro pojesti. Blizanci: Oni naprosto obožavaju proslave i nove godine, prvenstveno zbog društva. Pored dobre klope Blizancima je bitno da su pored njih dragi i zanimljivi ljudi. 



Rak: Oni su uvijek radije dočekivali novu godinu kod kuće nego vani ili u restoranima. Tako će biti i ove godine. Zauzeti Rakovi će uživati sa svojom ljepšom polovinom, dok će slobodni Rakovi vjerovatno upoznati nekog veoma zanimljivog. 

Lav: Oni imaju samo jedan cilj za doček nove godine a to je da jednostavno zablistaju. Gdje god da se nađu te noći Lavovi će se potruditi da izgledaju sjajno i da pokupe simpatije drugih ljudi. Djevice: Oni nisu ljubitelji ovakvih vrsta proslave. 



Za Djevice doček Nove Godine je poput ostalih datuma i dan kada drugi ljudi previše rasipaju. Zbog toga ne očekuju mnogo ni od ovog dana ni od naredne godine. Vaga: Ovaj doček nove godine neće biti toliko sretan za Vage kao što možda očekuju. Čak i ako su sve isplanirali kako treba nešto bi ih moglo razočarati. 

Škoprija: Predstavnici ovog horoskopskog znaka će biti spremni da novu godinu dočekaju u sjajnoj atmosferi i dobroj zabavi. Moguće je da će smisliti razne gluposti i ludorije kako bi noć bila još veselija. Strijelac: Oni koji se nađe vani u proslavi novogodišnje noći će jedva čekati da se vrate kući. 

Strijelci su takvi, vole udobnost svog doma i vole da im je udobno. A oni koji odluče noć provesti kod kuće vjerovatno neće dočekati ponoć da bar jednom ne zaspu. Jarac: Ovaj znak Zodijaka nije ljubitelj proslave Nove Godine. Ako ga ipak nagovore da bude dio veselog društva velike su šanse da će sjediti sa strane i mrzovoljno posmatrati sve oko sebe. 

Vodolija: Njima je Nova Godina omiljeni praznik i uvijek ga radosno proslave. Ove godine će stvari biti drugačije nego što jesu ali Vodolije će pronaći način da se sjajno zabave i drugi će uživati u njihovom društvu. Ono što bi ih moglo najviše obradovati jeste iznenadni finansijski dobitak.

Ribe: Ribe kao i svake godine pokušavaju isplanirati savršen doček Nove godine ali ovaj put vjerovatno neće uspjeti u tome jer će se uvijek naći neko ko će ih iznervirati. Neko možda dođe prekasno, neko se ni ne pojavi a neke stvari možda jednostavno izmaknu kontroli.

Pokreće Blogger.