Drugi će vas tretirati onako kako tretirate sami sebe: Životni savjeti poznatih žena

Svaka žena bi trebala pronaći malo vremena u svojoj svakodnevnici kako bi ugodila sama sebi.


Drage naše žene, ovaj tekst smo posvetili vama kako biste se bolje osjećale u svojoj koži. Ovi citati poznatih dama govore o motivaciji koja je u životu uvijek potrebna. Mi vam želimo da se uvijek osjećate posebno i da se često prisjetite nekih od ovih citata. Budite nam nasmijane, vedre, vesele i svoje:

“Nemojte trenirati zato što mislite da morate. Trebate vježbati jer vaše tijelo zaslužuje ljubav, poštovanje i pažnju.” - Demi Lovato. “Definitivno imam komplekse i nisam sigurna u sebe. Međutim, kada shvatite da svi ljudi pate od manjka samopouzdanja, počnete se osjećati bolje u svojoj koži.” - Tejlor Svift. 



Životni izazovi ne bi vas trebali usporiti, oni bi vam trebali pomoći da otkrijete ko ste.“ - Bernice Johnson Reagon. “Najbitnija veza koju možete ostvariti jeste ona sa samim sobom” - Diana von Furstenberg. “Žene moraju izdvojiti vrijeme da se fokusiraju na mentalno zdravlje.

Izdvojite vreme za sebe i svoj duh, bez osećaja krivice ili sebičnosti. Svijet će vas vidjeti onako kako sebe vidite i tretirati vas na način na koji tretirate sami sebe”, Bijonse. “Uvek sebi dajem prava da se nedeljom u potpunosti oporavim – to je dan kada ne radim apsolutno ništa. 



Ljenčarim u pidžami ili izađem u šetnju i pružam sebi vrijeme da budem sama sa sobom”, Opra Vinfri. “Ničega se u životu ne trebamo bojati. Samo trebamo razumjeti.” Marie Curie.

Pokreće Blogger.