Ono što ne znate ne može da boli: Najčešće stvari koje žene skrivaju od svojih muževa

Svaka žena ponešto sakrije i prešuti svome mužu. Da li su to velike stvari ili stinice saznaćemo od žena koje su podijelile sa nama šta najčešće prećute svom muškarcu:


Da li su to novac, izlasci, prošlost ili čak nešto više, saznaćete upravo sada. Moja burna prošlost: Kada sam upoznala svog sadašnjeg supruga, shvatila sam odmah da je jako pobožan, a i mnogo ljubomoran. Zaključila sam da je bolje da prećutim neke stvari. 

Stvari koje sam radila u prošlosti, njega bi naprosto šokirale. Često sam imala odnose za jedno veče, bila sam u vezi sa muškracem koji je duplo stariji od mene, voljela sam se upuštati u razne avanture, čak i sa ženama. Čak sam pravila scene na javnim mjestima. 



Sada vam je jasno, zašto je ipak bolje prećutati o nekim stvarima iz prošlosti, zar ne? Novac: Moj muž raspolaže sa novcem u našoj kući. Uvijek se dobro snalazio i kontrolisao gdje trošimo novac. Tačno se znalo gdje koji dolar smije da se potroši. 

Zbog toga smo uspjeli da otplatimo kredit i uštedimo za budućnost naše djece. Ali ipak, ženi su nekad potrebne sitnice za koje muž i ne mora da zna. Na primjer, jako volim otići u kozmetički salon. Kada bi moj muž znao koliko platim kozmetičke tretmane, razveo bi se od mene. 



Takodje, ne govorim mu svaki put kad odem. Ne može da primijeti da sam radila masažu, a platila sam je 100 funti, to prećutim. Ne zna da na pilinge i sredjivanja obrva dajem i do 400 funti. Hrana: Svaka žena priča o ishrani i dijetama. Moj muž smatra da se ja zdravo hranim. 

U suštini, zdravo jedem samo kad sam s njim, jer on pravi zdrave večere. A kada ujutru krenem na posao, obavezno svratim do pekare, kupim neko pecivo, kroasan i tako slatko ga pojedem. Sreća, pa muž ne provjerava kantu za smeću, inače bi otkrio mnogo omota od čokolade.

Pokreće Blogger.