Mjesečni horoskop za Vodolije poznatog astrologa: Čuvajte se spletki zavidnih ljudi

Donosimo mjesečni horoskop za osobe rođene u znaku Vodolije, od poznatog astrologa Pavela Globe:


Kraj 2020. biće povoljan period za odlučno i aktivno djelovanje. Sreća će predstavnicima ovog horoskopskog znaka pružiti puno šansi da poboljšaju svoj život. Mjesec decembar, imaće veliki utjecaj na vašu karijeru i ljubavne veze. 

Horoskop za decembar Pavela Globe Vodolijama savjetuje da ne propuštaju prilike, jer nije poznato kada će sudbina ponovo donijeti ugodno iznenađenje. Krajem mjeseca predstavnici ovog horoskopskog znaka imaće dodatne probleme: rodbina i porodica trebaće njihovu pomoć. 



Da biste podržali voljene osobe, morate žrtvovati lično i poslovno vrijeme. Intuicija će vam reći kako da postupite ispravno, zbog čega ćete vjerovatno biti dobro nagrađeni. Na poslu, očekujte spletke od strane neželjenih ljudi i onih što vam zavide. 

Učiniće sve da unište reputaciju i pokopaju vaš autoritet, ili naštete nekom vašem projektu. Predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebali pričati o svojim planovima ljudima kojima ne vjeruju 100%. Na kraju 2020. godine, Zvijezde će cijeniti podršku koju ste dali drugim ljudima i uskoro će vas nagraditi srećom u svim područjima života. 



Zauzete Vodolije će osjetiti mirnu atmosferu i pripremiti se za praznike. Dugogodišnji sukobi bi se mogli riješiti nakon dugog i iskrenog razgovora između partnera. Ljubavni horoskop za decembar 2020. predviđa da će u porodici Vodolije napokon nastati međusobno razumijevanje i zavladati dobra atmosfera.

Pokreće Blogger.