Izaberite onog ko vas nasmijava: 5 znakova da pored sebe imate sjajnog muškarca

Donosimo vam neke stvari koje rade divni muškarci, i ako imate takvog vi ste prava srećnica. 


Podržava te: Vrlo je važno da pored sebe imate muškarca koji vas u svemu podržava. Vrlo je vjerovatno da nećete imati iste ciljeve i snove, ali ako vas muškarac podržava i poštuje vaše izbore, vi mu vratite istom mjerom. Nemojte dopustiti da se on osjeća zavidno ili ljubomorno. 

Govori „volim te“: Svako na drugačiji način pokazuje ljubav. Neko će je iskazati riječima, neko djelima, a neko na skroz drugačiji način. Vi ste prava sretnica, ako vam vaš muškarac svaki dan govori da vas voli. Samo dvije riječi će vas oraspoložiti i učiniti vaš dan boljim. 



Komplimenti: Svaka žena voli čuti komplimente. Muškarac ako želi da vas zadrži, mora znati udijeliti komplimente. Sigurno ako imate svog muškarca, on vas šarmira na poseban način, dodijeli vam poseban nadimak, obasipa vas pažnjom i ljubavlju. Potrudite se da to ne izgubite. 

Provodi vrijeme s tobom: Ništa bitnije od toga, nego da voljena osoba s vama provodi vrijeme. Veoma je lijepo kada partner radi iste aktivnosti kao i vi i na taj način provodi vrijeme s vama. Čak i kada radite nešto što vam je dosadno, uz partnera to može biti prava zabava. 



Priređuje iznenadjenja: Ništa ljepše nego kada vam partner pripremi iznenadjenje. Mnoge žene će reći da ne vole iznenadjenja i da ih ti smara, medjutim kada ga dobiju i one se obraduju. Iznenadjenje ne mora uvijek biti skup poklon, nekada to može biti i doručak u krevet, ruža za dobro jutro, skuhana večera i slično, ili jednostavno da te umije nasmijati svaki put kada si tužna - takvi su neprocjenjivi. 

Pokreće Blogger.