Jakih žena se plaše slabi muškarci: 8 ženskih osobina zbog kojih se osjećaju ugroženo

Jasno je da mnogim muškarcima ne prijaju jake žene, i to isključivo jer im ne prijaju određene osobine:


1. Snažne žene su realne. Jake će žene uvijek biti poštene i stvarne. Nikada neće ublažiti svoje riječi. Uvijek misle ono što kažu. Nikada ne bi sakrile svoje misli ili osjećaje zarad spašavanja momka od njegovih emocija. Nikad neće cenzurisati momka koji je previše osjetljiv ili nesiguran. I to se mnogima neće svidjeti.

2. Jake žene ne tolerišu da ih muškarac tretira loše. Jake žene nikada neće tolesirati ponašanje toksičnih ili nasilnih muškarcima. Glasno će reći koje su to loše osobine kod muškaraca. Neki se muškarci ne vole suočiti s istinom o tome koliko su one u pravu. 



3. Jake žene znaju prepoznati lažove. Jake znaju prepoznati lažove, a to puno muškaraca plaši. Postoje samo neki muškarci koji će biti iskreni u vezi sa svojim osjećajima ili postupcima. Zbog toga ne bi željeli biti u vezi sa ženom za koju se zna da posjeduje sjajne istraživačke vještine. 

4. Jake žene se ne plaše teških razgovora. Jaka žena nikad nije ona koja se boji bolnih ili neugodnih razgovora. Ona shvata da je to bitno u vezi. Međutim, još uvijek postoji puno muškaraca koji su tolike kukavice, da se boje razgovarati sa svojim djevojkama o neprijatnim temama.



Jake žene su strastvene. Snažne žene su poznate po tome što su prilično strastvene i snažne u svojim osjećajima i emocijama. A mnogi muškarci će biti zastrašeni intenzitetom njihovih ličnosti. Nisu navikli vidjeti žensku snagu. 8. Jake žene su nestrpljive. 

Mnogi momci jednostavno nisu spremni biti u vezi s jakim ženama. Mrze biti pod pritiskom jake žene. Ti su muškarci jednostavno previše nesigurni da bi se bavili činjenicom da je žena daleko ispred njih i ne žele čekati. Umjesto da istupe kao muškarci, oni se povlače.

Pokreće Blogger.