Šta muškarci smatraju neodoljivim na ženi: 5 ženskih aduta na koje najlakše padaju

Ne možemo sve muškarce strpati u isti koš ali sigurni smo da velika većina njih pada prvenstveno na izgled žene čak i kada tvrde da nije tako.


Istraživanja su se pozabavila njima i sproveli su anketu u kojoj su glasali koji ženski aduti ih najviše privlače. 1. Boja glasa: Ovo je nešto što je mnoge iznenadilo jer smo očekivali nešto drugo da bude na prvom mjestu. Svaka žena ima različitu boju glasa, što ih čini privlačnijim na različite načine. 

Najviše ih privlače senzualni i zavodljivi, kojim se mogu pohvaliti i mnoge poznate ličnosti, kao što je Madonna. 2. Osmijeh: Ko bi bio zadovoljan da mu je partner uvijek namrgođen? Niko! Osmijeh predstavlja veliki nivo zadovoljstva kod muškarca. 



Poznato je da muškarce više privlače žene koje se smiju. Osmijeh je besplatan, a pruža mnogo. On obogaćuje onog ko ga prima. Budite sigurne da ćete osmijehom osvojiti mnoga srca. 3. Tijelo: Vjerovali ili ne tijelo dolazi tek na treće mjesto. 

Većina žena se opterećuje kada dobije dva kilograma viška, a ne zna da je upravo ta dva kilograma čine uzbudljivijom i privlačnijom. Nisu svi muškarci isti, pa im samim tim i ukus nije isti... ali više je onih koji vole koju kilicu viška, nego mršavice. Uživajte u svom tijelu. 



4. Boja odjeće: Znamo svi da je crvena boja ljubavi. Većinu muškaraca će prije privući crvena boja odjeće, nego neka druga. U crvenom su žene ženstvenije i zavodljivije, pa će ih i muškarci lakše primijetiti. Istraživači su ponudili muškarcima razne slike žena da izaberu koja im je najatraktivnija i većina je uvijek izabrala ženu u crvenoj haljini. 

5. Samopouzdanje: Muškarci žele da pored sebe imaju ženu koja ima samopouzdanje. Ako ne veće od njegovog, onda bar da je jednako kao njegovo. Rijetko koji muškarac će pristati da bude sa ženom koja nema samopouzdanje. Mnogi muškarci (ne svi) imaju manjak samopouzdanja, pa se uz ženu koja je samopouzdanija osjećaju privlačnije, muževnije i izazovnije. 

Pokreće Blogger.