Misteriozne, dominantne i osvetoljubive: 10 razloga zašto (ne)volimo Škorpije

Škorpije su jedan od horoskopskih znakova koji je na meti osuda zbog svog dinamičnog karaktera. Pored svojih "mana", imaju i pozitivnu stranu i ističu se po svojih 10 kvaliteta:


1. Škorpija je nevjerovatno seksi. Ne pokušavaj se oduprijeti. Ne možeš.. 2. Škorpija teži dominaciji i kontroli. Voli da predvode u svemu. Ne opuštajte se previše u igri ljubavi. 3. Škorpija uvijek pobjeđuje. Uporna je, nemilosrdna, manipulativna i vrlo moćna. 

4. Škorpija je vrlo zatvorena. Neke stvari će radije zadržati za sebe. Jednostavno ne želi da svijet bude svjestan gdje ide, šta radi i čime se bavi. Ako vaš partner nije registrovan na društvenim mrežama i svoje fotografije ili dnevnik drži u skrivenom sefu, onda je definitivno Škorpija. 



5. Škorpiju privlače zabranjene i mračne stvari. To ne znači da je serijski ubica, jednostavno ga zanose "mračna djela". Škorpija je poznata po svojoj znatiželji o hororu i natprirodnim dešavanjima. 6. Škorpija ima iskričav sarkazam. Ponekad može biti toliko zlobna da ćete se naježiti od užasa.

Ne osuđujte je zbog toga. Ako pronađete sposobnost pronalaženja humora u užasnim stvarima, to vam puno olakšava život sa njom. 7. Škorpiju nije briga šta drugi misle o njoj. Zaista je tako! 8. Škorpija je brutalno iskrena. Ne pitajte da li vam odgovara neka haljina ako podsvjesno znate odgovor na ovo pitanje. Škorpija neće štediti riječi da opiše koliko vam loše stoji. 



9. Škorpija je snalažljiva i razborita. Ako vam ikada zatreba pomoć u bilo čemu - nazovite Škorpiju. Ne samo da će dati koristan savjet u svemu, već će i sve zadžati za sebe. 10. Škorpija je lukava i može biti vrlo osvetoljubiva. Povrijediti Škorpiju? Bolje da odete iz grada! 

Škorpija ima nevjerovatno pamćenje, kao i urođenu sposobnost otkrivanja istine u bilo kojoj situaciji, pa je najbolje da je ne pokušavate lagati. Ako to učinite, samo ćete je naljutiti i neće vam se svidjeti u šta će se pretvoriti nakon toga.

Pokreće Blogger.