Kako se znakovi Zodijaka nose sa emocijama: Vage možda nisu hladne kao što mislite

Svaki se horoskopski znak pokušava suočiti sa emocijama na određeni način i evo kako to rade:


Ovan. Kada je riječ o emocionalnoj mudrosti, Ovan je na vrhu liste. Kad su emotivni, nije im problem da pokažu. Ali prije nego što to učine, provjere ko je osoba kojoj se povjeravaju. Ovnovi su većinu vremena suzdržani i uglavnom to drže pod kontrolom.

Bik. Za tvrdoglavog Bika, emocije su jedna od glavnih stvari s kojima se teško nosi. Njihove emocije utiču na njih, ali kad Bikovi postanu osjećajni, to pokazuju. Blizanci. Prema Blizancima, prave emocije treba zadržati za sebe. Ali to ne pokazuju u praksi jer se lako rasplaču na sve živo.



Rak. Nisu u stanju dobro sakriti svoje emocije - možete ih vidjeti na njihovom licu ili u njihovim postupcima. Osim toga, oni ne znaju ni lagati jer čak i laganje otkriva više o njihovim emocijama nego što žele. Rak ne uspijeva kontrolisati svoje emocije kad su ljuti ili tužni i to je za njih sasvim uredu.

Lav. Ponosni Lav nije pretjerano emotivan. Plus, ponekad bi želio otkriti neku svoju emociju bez ikakvog razloga, samo da dobije reakciju. Djevica. Djevice su zauzete i pošto su toliko zaokupljene svojim životom, ne osjećaju potrebu da svoje tajne iznesu na sto. Prvo, vjeruju da je mnogo bolje čuvati tajne u sebi, i na kraju, to ih u stvari i ne zanima mnogo.



Vaga. Ako ste upoznali Vage, smatraćete da su hladne i bezosjećajne. Ali upravo u to žele da vjerujete.. Vage imaju tendenciju preuveličavanja. Iako to ne pokazuju, njihove emocije i misli su u neprestanoj borbi. Škorpija. Škorpije svoje najdublje emocije drže samo za sebe.

Ako pokušavate saznati više o unutrašnjoj tajni Škorpije, vjerovatno je nikad nećete saznati. Oni se mogu sakriti iza maske i ne bi vam dovoljno vjerovali da vam kažu šta im je. Strijelac. Strijelčevi su prilično otvoreni. Vatreni znak možda u početku zastrašuje kada se otvara, ali to je ipak njegovo pravo ja.

Za strijelčeve, biti ranjiv nije znak slabosti - to je način na koji bi se mogli razvijati. Lako se otvaraju prema svima. Jarac. Za Jarca je kontrola i zrelost sve. On nije neko koji je spreman da se ponaša u skladu sa svojim osjećajima, osim ako ne zna da to može držati pod kontrolom. To bi ga činilo nezrelim, a za Jarca je nezrelost najgore stanje.

Dakle, čak i ako razumije zašto se osjeća na određeni način, nije spreman to podijeliti s drugima. Vodolija. Vodolilja zbunjuje ljude kada je u pitanju otkrivanje njihove tajne. Oni su prijateljski raspoloženi, pa će vam otkriti selektivne podatke ako vas dobro poznaju.

Iako se može činiti da su iskreni, to nije uvijek slučaj. Ribe. Ribe se lako povežu sa bilo kim iz okoline i poprilično se brzo vežu za svoje prijatelje. Prilično dobro kontrolišu svoje emocije. Većinu svojih emocija drže skrivenim u sebi, ali kad se nešto desi što ih učini tužnim ili uznemirenim, mogu se otvoriti poput knjige. 

Pokreće Blogger.