Da li je tačno da većina muškaraca voli starije koke - Istraživanja pokazuju

Istraživanja su se pozabavila temom u kojim godinama žene privlače muškarce i obrnuto.


Popularna stranica za upoznavanje partnera OkCupid na temelju milijuna pretraga i brojki sastavila je listu najpoželjnijih godina kada je u pitanju traganje za potencijalnim partnerom i partnericom. Rezultati koje je dala analiza žena nisu nas iznenadili ni upola kao oni koje je dala analiza frajera.

Tako je istraživanje pokazalo kako žene uglavnom preferiraju frajere 2-3 godine starije od njih samih, sve do 35. godine života kada žene počinju preferirati frajere koji su 1-2 godine mlađi. Kada se prouči tablica koja jasno pokazuje kako stvari stoje, dolazi se do zaključka kako mi žene uglavnom preferiramo frajere koji su otprilike jednakih godina kao i mi:



No situacija je potpuno drugačija kada su u pitanju frajeri. Oni, bez obzira na to koliko godina sami imali, velikom većinom tragaju za ženama u ranim dvadesetima. Da budemo precizniji, najpoželjnije godine su 20, 21, 22 i 23, a upoznavanju žene u ovim godinama u jednakoj se mjeri nadaju i frajeri od 25 i frajeri od 50 godina:

Iako nije nikakva novost da muškarci vole mlađe žene, poprilično je šokantna činjenica koliko zapravo mlade priželjkuju. Zanimljivo je i to da ono što frajeri percipiraju kao atraktivno i poželjno ne sazrijeva u skladu s njihovim godinama, već dapače stagnira.



Jer kako ovi rezultati pokazuju, o tome što izgleda poželjno mišljenje dijeli frajer od 50 godina s frajerom koji je na drugoj godini faksa. Ako su 'najpoželjnije godine' iz vas, bez brige, postoji i jedna pozitivna stvar: barem vam više neće dosađivati ljigavi, stariji frajeri. Oni tragaju za puno mlađim mesom!

Pokreće Blogger.