Viktorija Bekam otkriva koji modni trend nikada ne bi obukla: "Zašto to svi nose?"

Supruga David Beckam-a već odavno važi za damu sa stilom i odličnim ukusom za modu i stil.


Čuvena modna kreatorka Viktorija Bekam (45) i supruga Dejvida Bekama već godinama pomera granice mode i postavlja sopstvena pravila, ali postoje neki modni trendovi koje čak ni ona ne može da prihvati i razume, što je ponekad neprihvatljivo široj javnosti.

Tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeres, voditeljka je upitala slavnu Poš koji su je to trendovi zbunili, a ona je odgovorila: — Krop top! Primećujem da mnogo ljudi nosi mnogo krop topova. I, znaš šta, još jedna stvar — kad nose jakne spuštene tako da otkrivaju ramena.



Znaš na šta mislim? To su majice osječene na pola tako da se vidi trbuh. Izgledaju kao da se čak ni ne trude — istakla je Viktorija. Krop topovi su poslednjih godina izuzetno popularni, a u žižu modne javnosti smestile su ih zvezde poput Kim Kardašijan, Emili Ratajkovski i Hejli Biber.

A njihov veliki fan je i Hana Kros, bivša devojka Viktorijinog sina Bruklina za koju se šuškalo da nije Viktorijina i Dejvidova omiljena od devojaka njihovog mezimca. Možda je problem bio njen modni ukus? Kako ona smatra - garderoba žene bi trebala da govori jedno: U pitanju je odeći koja je namenjena modernoj, poslovnoj ženi koja voli da izgleda atraktivno, ali pre svega ceni udobnost.



Maštovito, upečatljivo, šik i vrlo nosivo - reči su koje najbolje opisuju Viktorijinu ličnost. Viktorija Bekam već odavno osvaja dame širom svijeta svojim modnim podvizima, a poznata dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls sada je odlučila pokrenuti i Jutjub kanal putem kojeg će davati savjete o modi.

Pokreće Blogger.