Iz iskustva jedne žene: Da li treba ostaviti muškarca koji zarađuje manje od nje

Razlika između muško-ženskih odnosa i veza je uvijek bila očigledna i o njoj se uvijek polemisalo.


Razmišljam da ostavim dečka jer radi 3 godine za 50.000 dinara, svaki dan u nedelji, u Dobanovcima - bez namere da bilo šta poboljša. Nema auto, živi sa svojima, a ima 33 godine i najveći uspeh mu je da ode u Crnu Goru. Sa druge strane, ja lepo zarađujem (1000 evra) i težim ka većoj plati.

Želim da putujem, da kupujem stvari, izlazim na večeru u skuplje restorane, a njemu je sve to bacanje para. Iako je briga ove devojke potpuno razumljiva i opravdana, zanimljivo je da se većina komentatora i to muškog pola nije složila sa njom. - Ostavi ga i biće spasen.



U pravu je za trošenje para. - Mislim ja da ti ne zaslužuješ takvog dečka. Ti hoćeš, ti radiš, ti ovo, ti ono. Umesto da pričaš s njim i rešiš problem, ti ovde pišeš. Bolje da raskineš sad nego da mu kasnije upropastiš život. Bilo je i onih koji su se složili sa njom.

To što ona hoće u životu, uopšte nije za osudu. Ona nikoga ne ugrožava, sama je zaradila i hoće kvalitetan život. A njemu ako je uspeh da popije kafu u Budvi, otkači ga. A bilo je i onih pripadnika muškog pola koji su podelili svoje iskustvo.



Morao sam ponovo da pročitam, prvo sam osudio, ali posle sam te bolje razumeo. I ja sam u situaciji da devojka zarađuje bolje od mene. Nemam problem s tim. Podelili smo troškove, uglavnom je ne sputavam da jurca gde hoće, ali ni njoj ne dozvoljavam da uradi meni isto.

Živimo zajedno, ja pokrivam kiriju, ona klopu i ostalo. Ima mogućnost tj. talenant da pored stalnog posla, gde zarađuje manje od mene, može da radi taj dodatni koji joj donosi duplo više novca od stalnog posla.

Pokreće Blogger.