Suparnici u Zodijaku - Gdje se nađu Ovan i Bik tu možete očekivati haos

Suprotnosti se nekad privlače, ali nekad ipak ne, baš kao u vezi između pojedinih znakova Zodijaka.


Bik - Ovan: Sličnosti se nekad privlače, ali se ponekad i odbijaju kao dva pozitivna pola magneta, što je slučaj s Bikovima i Ovnovima. Oba su znaka tvrdoglava, što im jako komplicira odnos. Činjenica je da oba znaka imaju rogove, pa je ovaj dvojac neprestano u sukobu.

Blizanac - Djevica: I Djevice i Blizanci slijede Mars koji upravlja komunikacijom među njima. Unatoč Marsu, pripadnici ova dva znaka ne mogu biti različitiji. Njihove se osobnosti često sukobljavaju; Blizanac se može nekad osjećati kao dijete, a Djevica će preuzeti roditeljsku ulogu, pa će često biti i pretjerano kritična.



Rak - Strijelac: Rakovi su osjetljivi i odani, pa bi Strijelac mogao povrijediti njihove osjećaje. Strijelac često ne uzima u obzir osjećaje Raka, a oba će znaka pokušati mijenjati jedan drugog. no rijetko će naći kompromis.

Lav - Ribe: Dok Lavovi vole svijetla pozornice, Ribe su povučene i izbjegavaju pažnju. Velike razlike u osobnosti između ova dva znaka mogu uzrokovati da Lav povrijedi Ribu. Osim toga, on ne shvaća pasivnost Ribe, a njena bi sanjiva priroda mogla negativno utjecati na Lava.



Djevica - Vodenjak: Djevice su obično inteligentne, pažljive i razmišljaju realno, a ne vode se srcem. Zato obično Vodenjake smatraju neodgovornima i nerealnima. Vaga - Škorpion: Društvena se Vaga, zračni znak, može slagati gotovo sa svakim. Međutim, Škorpion kao vodeni znak može predstavljati izazove u životu Vage, što rezultira time da brzo postane neprijatelj diplomatskoj Vagi.

Škorpion - Lav: Slično kao voda i vatra, ni Škorpioni i Lavovi se ne miješaju. Oba su znaka ponosna, tvrdoglava i dominantna, pa ni jedan nije spreman na kompromis kad treba. Strijelac - Bik: Strijelcu je potrebna sloboda više nego išta drugo, i neće dopustiti da ga bilo što sputava.

Bik kao zemljani znak preferira stabilnost i može postati posesivan prema Strijelcu, bez obzira na to je li veza platonska ili romantična. Jarac - Vaga: Vaga će uživati okružena s ljudima i u raznolikom društvu, dok se Jarac koncentrira na karijeru i napredovanje, a ljudi mu često smetaju. Zato za Jarca Vaga može izgledati nezrelo, pa mu neće biti ugodno u njenom društvu.

Vodenjak - Jarac: Za kreativnog i inovativnog Vodenjaka, Jarac može biti smrtni neprijatelj. Različiti su u mnogim aspektima, od financija (Jarci su štediše, a Vodenjaci rastrošni), pa do stupnja zrelosti. Vodenjak često ima poteškoća u razumijevanju misaonog procesa Jarca.

Ribe - Blizanac: Ribe su previše osjetljive za otvorene Blizance čija energija njima može biti zastrašujuća. Blizanci pak pokušavaju izvući Ribe iz njihove ljuske, a zbog toga će Ribama samo biti još više neugodno, pa će se povlačiti i brže nego pred drugima.

Pokreće Blogger.