Astrolozi najavljuju vladavinu Vage - Idealan period za 3 znaka Zodijaka

Vladavina Vage je nastupila 23.09.2019 i draje do 22.10.2019, ovaj period je odličan za par znakova.


BIK (21.4 – 21.5: U izgledu je osetan priliv energije. Prati vas pozitivan trend u svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, a solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete.

Iako vam sve ovo može delovati prilično napeto, morate biti svesni da je ovo vreme vaših malih pobeda na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete opterećivali svakim detaljom. Držite se prioriteta.



DEVICA (23.8 – 22.9): Pred vama su promene koje mogu uticati na sve segmente vašeg života. Na udaru je reorganizacija finansija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili je ovo stvar vašeg novčanika. Strategiju gradite isključivo na ličnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđa obećanja.

Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju s osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za dugotrajnu vezu. VAGA (23.9 – 22.10): Ovo je vaš mesec.



Odmah po ulasku Sunca u vaš znak, pokreće se obilje pozitivne energije koja nekima od vas može život preokrenuti iz korena. Ovome su izložene najviše Vage rođene u drugoj dekadi, ali i osobe kojima je ovaj znak u prvom polju horoskopa.

Bez obzira na generalno pozitivan trend, potrebno je obratiti pažnju na poslovne odnose. Ako u promene ne uđete milom, potreba da se nešto promeni može pokrenuti talas nekontrolisane energije koja se akumulirala čekanjem. Imate neopisivu potrebu za promenom.

Ovo je vreme kada se na ljubavnoj sceni otvaraju novi i veoma pozitivni trendovi. Ljudi koje ćete ovog meseca sretati izvor su stvarne inspiracije. Neko od njih može biti ključan igrač preko koga srećete osobu koja na ljubav gleda na sličan način kao vi. Iako cela stvar može delovati obećavajuće, ne zalećite se, jer će se sve završiti pre nego što počne.

Pokreće Blogger.