Savjeti za koje biste platili bračnom savjetniku - Kako bi mogli vratiti stari ljubavni žar

Održati romantiku i strast u vezama zna biti izazov. Međutim, postoje jednostavni načini koji će vam pomoći da se romantika i strast vrate u vašu vezu i spavaću sobu. 


Naravno, možda ste jedan od onih parova koji zna tajnu kako da romantika i strast nikad ne nestanu iz veze. Međutim, mnogi se ipak nađu u situaciji u kojoj im se čini da je nekad bilo bolje i žele svoj odnos i vezu vratiti u pređašnje.

Srećom, postoji mnoštvo načina pomoću kojih možete upaliti plamen. Potrebno je samo malo volje, energije i vremena. Možda će vam u početku neke situacije biti neugodne, međutim saveti u nastavku su dobar i zabavan način kako vratiti i održavati strast i romantiku u vezi.



1. JEDNOSTAVNO - BUDITE ROMANTIČNI: Iznenadite vašeg partnera svećama, muzikom i finom večerom. Obucite fino donje rublje, stavite omiljeni parfem... Sve to imati pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, a romantika će biti neizbežna.

2. PRETVORITE SPAVAĆU SOBU U SENZUALNO UTOČIŠTE: Kupite svilenu posteljinu, prigušite svetla... U održavanju romantike i strasti vrlo je važno imati prostoriju u koju uvek možete pobeći kada to poželite. 3. RAZGOVARAJTE O INTIMI: Nazovite partnera usred dana i recite mu da jedva čekate da vodite ljubav s njim.



Ne bežite od ovakvih razgovora jer baš oni mogu biti jedan od najvažnijih afrodizijaka. 4. PREPUSTITE SE SVOJIM FANTAZIJAMA: S partnerom podelite ono o čemu maštate, a njega pitajte da s vama podeli svoje maštarije. Onda se bacite na planiranje i zaigrajte uloge, te ostvarite ono što sanjate.

Već će iščekivanje trenutka u kojem će se to dogoditi imati pozitivan utjecaj na vaš odnos, a kada jedno drugom ostvarite maštarije bit će to trenutak koji nikad nećete zaboraviti. 5. JEDNO VEČE NEDELJNO REZERVIŠITE ZA SASTANAK: Možda ovo zvuči staromodno, ali radi se o možda najvažnijoj stavci za oživljavanje romantike. Jedno veče u sedmici odvojte samo za vas - bez dece, bez razgovora o poslu, bez stresa... Ovako nešto sigurno će imati pozitivan uticaj na vaš odnos.

Pokreće Blogger.