Žena poručila curama: "Nazivate nas matorim kokoškama a želite naše kvalitete"

Istraživajući o muško ženskim odnosima jedna žena srednjih godina je došla do zanimljivih zaključaka. Otkrila je da muškarci više vole starije žene iz tri razloga: 


 Muškarci tvrde da su starije žene opuštenije i zabavnije. Znaju što žele, bolje poznaju sebe i nisu opterećene osnivanjem obitelji. Pritisak oko osnivanja obitelji u vezi sa starijim ženama u pravilu izostaje dok su mlađe žene uvelike fokusirane na otkucavanje biološkog sata.

 Starije žene su smirenije jer su iskusnije te više potiču partnere na osobni razvoj pa on bolje upoznaje sebe i zato se osjeća ispunjenije. Ne mogu više biti s mlađima: Muškarci koji su nakon prekida sa starijom ženom pokušali vezu s vršnjakinjama kažu da su se razočarali.



 Osim što više nisu znali kako im spontano prići (jer su se navikli na smislene razgovore), shvatili su i da ih u mlađih žena privlači samo fizički izgled. A to im, tvrde, više nije dovoljno jer žele cjelovit odnos. Bez pritiska za osnutak obitelji: Seksualni vrhunac žene postižu u kasnim 30-ima.

 Dok muškarci u drugoj polovici 20-ih, pa se starije žene i mlađi muškarci izvrsno nadopunjavaju i seksualno. Starije žene više toliko ni ne pate zbog potomaka jer znaju da je to moguće uvijek i bez obzira na dob, uz medicinsku pomoć i potpomognutu oplodnju.



 Muškarcima je to još jedna od prednosti jer nema pritiska od “savijanja gnijezda”. Dio muškaraca privlačI iskustvo: Kod nekih muškaraca fascinacija starijim ženama potječe još iz djetinjstva, a kasnije se i pretvori u potragu za vezom sa starijom ženom.

 No neke muškarce takve žene oduševljavaju i jer od njih mogu puno naučiti, veseli ih njihovo iskustvo i radije vrijeme provode razgovarajućI o važnim temama nego o besmislicama. Zato se teško snalaze u odnosima s mlađim djevojkama ili vršnjakinjama. 24sata.hr

Pokreće Blogger.