10 osobina koje muškarci smatraju najpoželjnijim na ženi

Svaki muškarac vjerojatno je kreirao sliku poželjnog partnera u svom umu.


Ne trčiš za ljudima: Ove žene bi radije trčale za svojim kvalitetama jer znaju da je trčanje za nekim gubljenje vremena. Znaju da je bolja ideja postati najbolja verzija sebe. A svijet će primijetiti kad one napreduju u svom životu. Nemaju ni vremena za trčanje jer su zauzete kreiranjem života kakvog.

A poželjnu ženu čini upravo sloboda, samouvjereno ponašanje i činjenica da su i same cjelovite osobe. Kontroliraš emocije: Poželjne žene ne cmizdre oko loše veze ili svojih neuspjeha. Uvijek kontroliraju svoje emocije. Ne troše vrijeme i energiju na emocije koje neće donijeti napredak.



Jednostavno rečeno, one bi radije bile nečije rame za plakanje nego cmizdrava djeca. Izbjegavaš ogovaranje: Svoje vrijeme koriste produktivno umjesto da se bave beznačajnim tračem. Puno ogovaranja stvara drame i one to znaju. Besmisleni razgovori i drama su za djevojčice u školi.

Ne tražiš pažnju: Ove žene ne objavljuju svoje selfije svakih par minuta i ne mijenjaju status veze nakon što se zatreskaju u nekog. Ne vole zamarat ljude s trivijalnim stvarima. Radije žele da se zna za njihova prava životna postignuća. Vjeruju da pažnju trebaju dobiti od ljudi sličnih njima.



Ne zahtijevaju poštovanje, već ga zasluže. Vjeruju u održavanje tajnovitosti svog života, kojemu samo odabrani imaju pristup. Ne izgubiš se u vezama: Poželjne žene ne izgube same sebe da bi usrećile nekog drugog. Imaju život i izvan svojih odnosa. Ne drže se grčevito za svoje partnere. Imaju u vidu svoje snove i ciljeve po pitanju ljubavi. Ne gube svoj identitet. Donose pametne odluke o vremenu uloženom u vezu i u vlastite ciljeve. Imaju prioritete i ne dopuste da im veza postaje život- ona je samo dodatak.

Pokreće Blogger.