Žene - Jeste li sigurne da znate šta muškarci žele? Istraživanja pokazuju zanimljive činjenice

Mnoge žene su čule pogrešne savjete kad se radi o zavođenju zbog toga obično i nemaju sreće u ljubavi.


Mnoge žene misle da muškarci vole ćutljive žene koje nemaju neko posebno mišljenje o svemu. Međutim, istraživanja pokazuju suprotno. Muškarci vole elokventne, pametne i načitane žene koje znaju lijepo razgovarati sa ljudima. 

Kada izađu u društvu, muškarac obožava da pored sebe ima ženu koja zna lijepo pričati sa ostalim ljudima. One što ne vole jeste glasni govor, neprikladno glasno smijanje ili pretjerano psovanje. Sa druge strane, mnoge žene misle da muškarci vole da su im žene mirne kao bubice - Još jedna varka. 



Muškarci vole imati posebnu ženu koja nije ista kao svaka druga. Vole da se ističu i da oduševljavaju kako šarmom tako i govorom. Te "žene bubice" odgovaraju određenim tipovima muškaraca koji obično imaju problema sa agresijom, manipulaciom ili su jednostavno narcisoidni pa ne vole da se iko osim njih ističe.

 Ubjeđene ste da muškarci obožavaju crvenu boju? Istina je da je crvena boja jako atraktivna, ali nažalost ne stoji svima. Štaviše, na nekim ženama izgleda prenapadno i više odbojno nego privlačno. Budite oprezne sa tom bojom.



Ako niste sigurne da crvena stoji sjajno na vama bolje idite sa bijelom ili crnom, one stoje odlično svima. Iz ovoga možemo izvući jedan zaključak - ne postoji jedan "recept" za sve, svakome se sviđa nešto drugačije. Zato je najbolje da eksperimentišete i pronađete svoj stil.

Pokreće Blogger.