Kako najlakše zavesti muškarca: Poigrajte se njegovim umom uz par trikova

Ako je žena dovoljno mudra moći će uspješno zavesti skoro svakog muškarca. U nastavku donosimo par trikova koji su se pokazali kao efikasna stvar u zavođenju.


Zavođenje uvijek može biti malo maštovitije, razigranije i duhovitije nego samo otkopčati jedno dugme na bluzi i reći to je to. Ako znate kako pravilno namamiti muškarca uveče, on će biti ugodno iznenađen i nagradiće vas za vaš trud. 

Prvo pravilo: Pokažite se drugačije. I dalje ti budi ti, ali ponekad možeš biti i žena sa više lica. Muškarac voli i obožava svoju partnerku, dao bi joj svoje srce na dlanu. Sa njom može biti kao jedna duša, ali mu je uvijek drago ako pred sobom vidi i nešto novo i drugačije.



Svidjećemo su kada poželite da ga ponekad zavedete novim frazama, novim čipkanim vešom ili slično. Obucite se zavodljivo. Da, samo to bi bilo dovoljno za mnoge muškarce. Pokažite svoju ljepotu, novu šminku, frizuru... Sigurno će mu se dopasti. 

Drugo pravilo: U zavođenju, budi ono što on želi da budeš. Nema ničeg lošeg u želji da igrate igrice sa svjim muškarcem. Žena koja poznaje svog ljubavnika dobro zna koje igrice on voli. Nema ništa ponižavajuće u tome da sebe učinite središtem njegove mašte. 



Pravilo borj 3: Ne zaboravite na moć mirisa. Nije tajna da će pravi miris ne samo privući pažnju vašeg partnera, već će ga i zaintrigirati. Čak i biolozi tvrde da partnera zapravo ne biramo na osnovu njegovog lica, već podsvjesno na osnovu njegovih mirisa. 

Zato uz pomoć pravih parfema žene znaju savršeno zavoditi. Pošpricajte po sebi malo zavodljivog mirisa ne samo kada izlazite iz kuće, već i kada idete u spavaću sobu. Vidjećete da ne morate ništa da uradite ili kažete, vaš partner će se odmah promijeniti.

Pokreće Blogger.