Muškarac zavoli ljubavnicu kada mu ona postane bliža od supruge: Glavni razlozi muške nevjere

Muškarac često zavoli drugu ženu kad mu njegova ne daje dovoljno ljubavi ili sigurnosti. 


Očuvanje porodice je složen zadatak, ne postoji par pravila čije je poštovanje dovoljno da porodica bude jaka. Ali postoji nekoliko fundamentalno važnih stavova koji mogu promijeniti namjere čovjeka koji pomišlja na ljubavnu aferu. Zašto muškarci odlaze? 

Uz svu raznolikost opcija, osnovni razlog je uvijek isti: muškarac traži mir i udobnost. Žena je za svakog muškarca nešto blisko, drago i sigurno. Da bi muž napustio porodicu zbog svoje ljubavnice, ona mora postati još bliža i sigurnija. 



Čak i kad čovjek skrene u pogrešnom smjeru, vođen emocijama i strašću, on će prije ili kasnije poželjeti da se vrati jednostavnim radostima, miru i stabilnosti koje ima kod kuće - ako ih ima. A ako govorimo o zrelim muškarcima, onda se oni još lakše odupiru čarima ljubavne afere ako im je kod kuće lijepo. 

Čovjek se zaista može promijeniti iz raznih razloga. Pa čak i više puta. Ali da bi on donijeo konačan izbor mora da shvati gdje mu je ljepše, da li kod kuće ili negdje drugo. Šta god da kažete, drage žene, ako je muž napustio porodicu, glavna zasluga u tome nije njegova ljubavnica, već on i situacija kod kuće. 



Ako ste prije vjenčanja bili veseli, slatki i prepuni ljubavi a nakon toga ste se pretvorili u vječito nezadovoljnu ženu, onda bi muž mogao potražiti zabavu na drugom mjestu. Nakon što je prevario svoju ženu, muškarac se i dalje osjeća krivim - i stoga uvijek imate priliku da ga vratite u slučaju da to želite. Poenta je da mu dadnete do znanja da mu je kod vas lijepo.

Pokreće Blogger.