Numerologija sreće i uspjeha: Kako izračunati svoj lični kod sreće

Svaki čovjek koji zna svoj datum rođenja trebao bi znati da mu taj datum predstavlja i zaštitnu amajliju.


Svaka osoba ima svoj lični broj sreće koji pokazuje u kom pravcu treba da traži uspjeh u životu. Numerolozi nam danas objašnjavaju kako izračunati svoj srećan broj i šta on znači. Ovaj članak će vam pomoći da steknete povjerenje u sebe.

Takođe će vam pomoći da shvatite u kojem smjeru biste se trebali kretati u finansijskoj sferi. Možda će vam pomoći da budete sigurni da radite sve kako treba, jer često najveće smjernice dobijamo baš kroz brojeve, kao kad viđamo konstantno neke brojeve oko sebe. 



Na ovaj ili onaj način, biće vam od koristi da shvatite gdje je vaše mjesto u životu i steknete motivaciju, a brojevi će vam u tome pomoći. Prvo morate napraviti najjednostavnije numerološke kalkulacije koje će vam pomoći da saznate svoj sudbinski broj. 

Da biste to uradili, potrebno je samo da znate datum svog rođenja. Na primjer, uzmimo datum rođenja 30.08.1991. Evo šta se dešava prilikom izračunavanja: 3+0+0+8+1+9+9+1, rezultat je 31 i ta dva broja međusobno saberemo 3+1=4. 



Prilikom izračunavanja, morate nužno dobiti jednocifren broj, tj u rasponu od 1 do 9, jer numerologija radi samo s ovim brojevima. Ako dobijete broj veći od 9, onda sabirajte njegove znamenke dok ne dobijete rezultat koji zadovoljava uslove. Na primjer, 39: 3+9=12. Ili 12: 1+2=3.

Sada kad znate svoj srećan broj možete obratiti pažnju na datume sa tim projem, mjesece, vrijeme ili bilo šta drugo. Kada su neke važne odluke pred vama možda ćete češće primjećivati taj broj kao potvrdu da ste na dobrom putu. To može biti bitno i u igrama na sreću.

Pokreće Blogger.