Glavne kvalitete koje bi trebale tražiti u muškarcu: Prvo i glavno - Ne treba vas smatrati domaćicom

Čini se da danas mnoge žene koje žude za ljubavlju, partnerom i posvećenom vezom imaju problem prilikom pronalaska savršenog partnera za njih.


Razlozi za poteškoće u pronalaženju pravog partnera mogu biti razni: neke žene možda ne znaju šta bi trebalo da traže, dok se neke koncentrišu samo i isključivo na fizički izgled, umjesto na ličnost koju muškarac posjeduje. 

Većina žena za sebe želi stalnu vezu, ali u potrazi za savršenim muškarcem koji bi upotpunio njih i unio osvježenje u život, one se često razočaraju. Ukoliko gledaju samo fizički izgled to znači da im briga, poštenje i zrelost muškarca često nisu važne kategorije, a zbog toga možete da napravite veliku grešku.



Ovaj članak može da vam pomogne ukoliko niste sigurne ili samo želite da potvrdite koje su to osobine i kakav je to tip muškarca kojeg treba da tražite. Koji su to najbolji muški kvaliteti? 1. On poštuje sve ljude jednako. 2. Zaista se trudi da prema svima bude jednako ljubazan. 

3. Sa svojim roditeljima njeguje blizak odnos. 4. Osjeća se ugodno u svojoj koži. 5. Pozitivan je i kreće se kroz život sa osmijehom, čak i kada je teško. 6. Odgovoran je i preuzima odgovornost. 7. Zahvalan je i cijeni sve što ima u životu.



8. Vrijedno radi kada ima neki cilj koji želi da dostigne. 9. Okružen je jako dobrim ljudima. 10. Sa djecom ima dobar odnos. 11. Pruža podršku i podržava te. 12. Nikada ne vara. 13. Nikada te ne laže, iskren je prema tebi. 14. Odan je odnima koje voli. 

15. Trudi se i ulaže napore samo da bi tebe iznenadio i učinio sretnom. 16. Pokazuje ti da je on osoba kojoj možeš u potpunosti da vjeruješ. 17. Kada upadne u konfliktnu situaciju dobro se nosi sa tim, nema napade bijesa. 18. Otvoren je, bez predrasuda i prihvata svakoga. 

19. Ne pokušava da te promijeni. 20. Jako poštuje sve što radiš. 21. Ne kontroliše te, potpuno te razumije. 22. On je zreo čovjek. 23. Zabavan je i veseo. 24. Vrlo je moralan. 25. Vaši ciljevi vezani za budućnost su slični, ponekad i potpuno isti. 26. Dobar je u komunikaciji. 

Ovo je jako važno za vezu. 27. Nije ljubomoran. Njegovo samopoštovanje i samopouzdanje su na vrlo visokom nivou. Nema problema sa ljubomorom. 28. Želi da ostvari prijateljski odnos sa tvojim prijateljima. 29. Prema tvojoj porodici se ophodi kao da je u pitanju njegova porodica. 30. Pomaže ti da ostvariš svoje snove. 31. Osjećaš njegovu naklonost.

Pokreće Blogger.