Muška psihologija: 25 načina da navedete muškarca da vas juri

Da li ste nekada razmišljali šta to inspiriše muškarce da im se dopadne neka dama i kako oni tada razmišljaju? Da li ste nekada poželjeli da natjerate nekog momka da vas juri? Sigurno jeste. 


Postoje neki načini uz pomoć kojih možete navesti muškarca da vas juri. Pokazaćemo vam 25 dokazanih načina i ideja uz pomoć kojih ćete svakog momka natjerati da vas juri, ukoliko to želite. Pomoći ćemo vam da zaronite u muški um i da napokon razumijete na koji način muškarci razmišljaju. 

Uvijek zapamtite da su muškaci orijentisani ka cilju. Ukoliko im je nešto lako dostižno to za njih neće biti vrijedna pobjeda. S obzirom da oni vole da se potrude za svoj cilj, oni u svakom slučaju cijene trud. A sada da pređemo na 25 načina uz pomoć kojih ćete muškarca natjerati da vas juri: 



1. Nosite crvenu boju, muškarcima je to očaravajuće i senzualno. 2. Nemojte previše da se šminkate. 3. Potrudite se da je vaša kosa čista i sjajna. 4. Uvijek brinite o svom osmijehu i zdravlju zuba. 5. Prestanite vi da jurite muškarca. 6. Natjerajte ga da čeka intimnost sa vama, ne prepuštajte mu se lako. 

7. Nemojte otkrivati sve o sebi na prvom izlasku. 8. Interesujte se za ono što kaže. 9. Potrudite se ds budete duhoviti. 10. Budite zadovoljni sa svojim životom. 11. Budite pozitivni. 12. Fokusirajte se na sebe. 13. Ignorišite ga. 14. Pokažite mu malo interesovanja. Neka to bude mali trik. 



15. Naučite da flertujete. 16. Pokažite mu da ste vi odličan odabir za partnerku. 17. Dajte mu do znanja da nije jedini na svijetu. 18. Ne ponašajte se kao da ste očajni. 19. Budite pomalo misteriozni. 20. Oponašajte njegove pokrete. 21. Budite iskreni. 22. Da biste dobili što želite, morate da uložite trud. 

23. Koristite se obrnutom psihologijom. 24. Nahranite njegov ego, dajte mu komplimente. 25. Okružite se privlačnim ljudima. Dakle, ukoliko želite da natjerate muškarca da poludi za vama budite spontani, iskreni i otvoreni za nova iskustva. Uvijek budite pozitivni i zahvalni životu na svemu što posjedujete. 

Živite i uživajte u trenutku. Važno je i da budete samouvjereni i da ne shvatate stvari previše ozbiljno. Takođe, morate biti sebi privlačni, jer tek onda muškarac može da vas primjeti. Pokušajte da isprobate neke od ovih savjeta, vrlo su jednostavni, a provjerni su i djeluju na muškarce. I ne zaboravite da uvijek poštujete sebe.

Pokreće Blogger.