Ljubavnica ili žena - Ko je u gorem položaju: Bolne činjenice sa kojima se susreću ljubavnice

Sigurno znate da nekim ženama muškarac koji je oženjen ne predstavlja nikakav problem, one su u stanju da izgrade vezu sa njim. Naravno, moguće je da budete u vezi sa bilo kim, samo je pitanje šta je cijena toga. 


Postoje neke bolne stvari sa kojim se susreće svaka žena koja odluči da bude ljubavnica: 1. Frustracija. Uvijek postoji želja da žena napravi svoje „gnijezdo“, ali objektivna mogućnost za to ne postoji. U ljubavnici se javlja nezadovoljstvo, ali se plaši da o tome govori otvoreno. 

Nakon toga nezadovoljstvo prelazi u ljutnju, koju ona takođe potpiskuje. 2. Ljubomora. Da, muškarac se uvijek vraća kod svoje žene. Da li to znači da ne može bez nje? Da li je voli? To su sve misli koje prolaze kroz glavu ljubavnicama. Uvrijeđene su, povrijeđene i javlja im se strah od usamljenosti. 



Zbog toga samopoštovanje opada, a njihova ljubomora dolazi do izražaja toliko da počinju da mrze žene muškarca kojem su ljubavnice. 3. Rivalstvo. One se svim silama trude da dokažu muškarcu da su bolje od njegove supruge i uvijek se sa njima takmiče. 

One su zabavne i duhovite, uredne, dobro kuhaju, nude više ljubavi i pažnje, ali muškarac se ipak vraća ženi. 4. Pad samopoštovanja. Usljed svega što smo naveli, ljubavnici opada samopoštovanje. To je sasvim očekivano. Osjeća se nemoćno, a nespremna je da se pomiri sa svojim položajem. 



5. Kompenzacija. Ona zamišlja kako će se suočiti sa muškarčevom suprugom i reći joj sve. Pokušava da je obezvrijedi da bi vratila svoje opadajuće samopoštovanje. Ali shvata da sa tim ništa ne bi postigla i tako se zaglavi u krugu nezadovoljstva iz kojeg ne zna izaći.

6. Emocionalno nezadovoljstvo. Ljubomora, ljutnja, bol, čežnja, nezadovoljstvo svojim položajem – sve te emocije se smjenjuju kao na toboganu. I tako stalno u krug. Ovaj ciklus polako uništava ljubavnicu. 7. Strah od gubitka. Ljubavnica poslije nekog vremena počinje da gubi snagu, ne može više da izdrži.

Vrijeme prolazi, a njena pozicija se ne mijenja. Sve je to mučenje. Ali ipak se boji da ostane sama. Potiskuje sva osjećanja i rezultat je depresija. 8. Hronična frustracija. Ovo se dešava usljed velike iscrpljenosti. Nesanica, uznemirenost, stalno razmišljanje i nezadovoljstvo vode do hronične frustracije.

Žudite za olakšanjem ali ga ne pronalazi. 9. Misli o tragičnom kraju. Rečenice kao „lakše bi mi bilo da ne preživim ovo“ i slično su sve češće. U nepodnošljivom stanju ljubavnica razmišlja o odlasku ili tragičnom kraju, samo u želji da okonča sve i nađe izlaz. 

10. Društvene posljedice. Posljednja tačka su osude društva. Ljubavnicu prati glas da je dobila što je i zaslužila. Počinju sukobi, netrpeljivost, osjećaj neprijatnosti. Žene se odlučuju na veze sa oženjenim muškarcima iz raznih razloga. Kada znate posljedice takve veze, dobro razmislite o tome da li treba da uradite takvo nešto ako se nađete u toj situaciji.

Pokreće Blogger.