Stižu sjajne Astro vijesti - 4 znaka Zodijaka koje će pratiti sreća do kraja 2022. godine

Neki horskopski znakovi u predostojećem periodu imaće više sreće od drugih. Saznajte kome su zvijezde naklonjene do kraja ove godine i kome donose blistavu budućnost. 


Četiri horoskopska znaka će imati mnogo sreće do kraja godine: 1. Djevica. Pripadnici ovog znaka su vrijedni, ambiciozni i pronicljivi. U narednom periodu zvijezde za njih spremaju mnogo više sreće nego do sada – skoro duplo više! 

Djevice mogu da očekuju nove poslovne projekte koji su uzbudljivi, puni sjajnih ideja i napokon će da pokrenu planove koji već neko vrijeme stoje u mjestu. Iako će posao da cvjeta, to ne znači da ćete se baviti samo time. Ovo će biti plodonosna godina i za ostala područja. 



Zapravo, možda više nego ikada ranije, imaćete vremena da se družite sa prijateljima i kolegama, da upoznajete nove ljude, da izlazite i odlično se zabavljate, putujete a možda u tom svemu uspijete da pronađete i novu ljubav. 

Ukoliko započnete romansu do kraja ove godine, kada su vam naklonjene zvijezde, velike su šanse da ta veza ima svijetlu budućnost. 2. Vaga. Iako osjećate da vas sreća prati tokom cijele ove godine, tek vam predstoji sjajan period. Preuzećete inicijativu i početi još više da se borite za svoje ambicije. 



Bićete jako aktivni na polju karijere. To nije jedina oblast u kojoj ćete napredovati: ukoliko se odlučite za novi posao ili neki novi hobi – ostvarićete značajan napredak! Pred vama će se pojavljivati razne mogućnosti. Mudro iskorištavajte prilike. 

Napredovaćete i na polju finansija. U ljubavi vam sve cvjeta. Zauzete vage će uživati u strastima i romatici. Neke vage će možda da razmišljaju o povratku bivšem partneru. 3. Vodolija. Događaji na poslovnom polju će biti zanimljivi i odvijaće se nezamislivom brzinom. 

Možda vas talas naglih promjena može uznemiriti ili uplašiti, ali nema potrebe za tim – te promjene će biti nešto najbolje što će vam se dogoditi. Pokazaćete mudrost i uspjećete da balansirate između srca i intelekta. Bićete emotivni u ljubavi i u porodičnim odnosima. 

U predstojećem periodu ćete, uz pomoć svoje bistrine i mudrosti, donijeti odluke koje će se pokazati kao sjajne za budućnost. Podrška najbližih je velika i to vam je od posebnog značaja. Greške i nevolje na poslu ćete uspješno izbjegavati. 

4. Škorpija. Pred vama je period novih poznanstava i nezamjenjivih, dragocjenih iskustava. Ostvarićete važne kontakte koji vam mogu pomoći u napredovanju na poslu, ali ćete sklapati i značajna prijateljstva. Ostvarujete dobre rezultate u raznim područjima.

Međutim veliku radost kod vas budi poslovni napredak koji je pred vama. U ljubavi vas očekuju balans i harmonija. Čak i ako niste u vezi pred vama je emotivan period koji će imati čaroban kraj.

Pokreće Blogger.