Žena može lako preokrenuti uloge tako da muškarac juri za njom - Naučite kako

Mudra žena zna kako da navede muškarca da juri za njom. Za to je potrebno da znate neke generalne stvari.


Godinama sam bila jedna od onih žena koje jure za muškarcem. Pokušavala sam ih ubijediti da me više vole i da im se više sviđam. Ali, nekako se činilo da sav moj trud pada u vodu. Nisam znala šta radim pogrešno. Kako je moguće da je davanje velike količine ljubavi pogrešno? 

Zar ne bi trebalo isto da mi se vrati? Uopšte nisam ni znala da je problem u meni, i baš u toj potrebi da ja jurim za muškarcima. Poenta je u tome da budete realistične prema sebi, tako ćete izbjeći ponižavanje i degradiranje vlastitog ponosa. 



Ako niste privlačne muškarcu, ništa se neće promijeniti ako se više borite oko njega. I tu je čitava poenta. Ako on ne osjeća privlačnost prema vama ništa nećete moći učiniti da promijenite. Eventualno možete postati žena za ponekad, ali vjerovatno nikada nešto više. 

Možete odlijepiti za njim koliko hoćete. Možete u njemu vidjeti svog princa na bijelom konju, svoju srodnu dušu. Možete ga željeti za sebe koliko god hoćete i truditi se do mile volje, ali ako on ne osjeća isto što i vi uzalud ćete činiti bilo šta za njega. 



Štaviše, muškarce često odbijaju žene koje se previše trude oko njih ili ih jure. To im izgleda kao očajnički potez. Istina je da muškarci vole biti ti koji jure. Kada im dadnete do znanja da vas ne može imati tek tako on će steći utisak da zaista vrijedite. I kao takvu osobu, kasnije će vas više cijeniti i trudiće se da vas ne izgubi.

Pokreće Blogger.