Da li je vaš partner srećan pored vas - 10 sitnica koje bi mogle ukazati na to

Muškarci u većini slučajeva neće ni pokazati da se osjećaju nesrećno u vezi. Prvenstveno iz razloga jer ne znaju kako to da učine. 


Kada ste posljednji put pitali svog partnera da li je srećan sa vama? A i ako jeste, da li vam je rekao istinu? Kako ne biste razbijali glavu ovim pitanjima donosimo nekoliko sitnica koje bi mogle pokazati da vaš partner zaista uživa pored vas: 

1. Osjeća se cjenjeno. Istraživanja pokazuju da onoliko koliko se muškarac osjeća cijenjeno u vezi sa svojom ljepšom polovinom, toliko je i srećan. 2. Zna da vam se može povjeriti bez da ga osuđujete i kritikujete. Imati takav odnos je ključna stvar u izgradnji povjerenja i stabilnog odnosa.



3. Osjeća se poželjno. Ovo je nešto što mnoge žene pogrešno shvataju. Muškarci takođe vole da se osjete poželjno. Žele da im žene kroz zavođenje pokažu da su još uvijek privlačni. Koliko mu pokazujete da je privlačan toliko će biti i zadovoljan. 

4. Voli kakva je osoba postao zbog vas. Kada muškarac primjeti da je postao bolja, pametnija, nježnija ili mudrija osoba zahvaljujući svojoj ženi tada će biti siguran da je napravio pravi izbor. 5. Svjestan je da vas ne smije povrijediti ni u kakvom smislu. 



To pokazuje koliko poštovanja ima prema vama. 6. Osjeća da vam je potreban. Muškarci vole biti pri ruci svojoj ženi i vole biti korisni. Ali u tome ne smijete pretjerati i postati zanovijetalo koje ništa ne može uraditi bez njegove pomoći. 

Tu i tamo ponekad potražite njegovu pomoć. 7. Cijeni vaš trud da izgledate dobro. To ne znači da trebate izgledati kao holivudska zvijezda, ali gledajući kako brinete o svom izgledu i dotjerujete se za njega čini da se osjeća posebno. 

8. Osjeti da mu se divite. Ljubav i divljenje ide ruku pod ruku. Pokazivajući da se divite svom partneru, po pitanju bilo čega, pojačavate njegovo samopouzdanje u povjerenje u vas. 9. Nikada se ne osjeća kao da ga ponižavate. U suprotnom, vaš muškarac nije srećan pored vas. 

10. Niste zlopamtilo. Ne pamtite svađe i probleme iz prošlosti i ne iznosite ih iznova i iznova u razgovoru. Ono preko čega ste jednom prešli ostalo je u prošlosti. Ako je tako i u vašem odnosu, vaš muškarac nema zbog čega brinuti i sigurno je jako srećan.

Pokreće Blogger.