Vodolije su misteriozna bića velikog srca: 7 savjeta kako ih voljeti i zadržati

Ljudi rođeni pod ovim znakom su najmisterioznija bića koja ćete ikada sresti u svom životu. Voljeti ih nije lako, ali nije ni nemoguće. Potrebno je da ih dobro poznajete.


U početku djeluju sramežljivo i povučeno, ali ako im se sviđate, onda će nakon nekog vremena Vodolije otkriti svu svoju ekscentričnu i zanimljivu prirodu. Iako Vodolije nisu navikle da otvoreno izražavaju svoja osećanja, lako iskazuju svoju ljubav kada se osjećaju udobno u vezi. 

Donosimo nekoliko savjeta kako da volite Vodoliju i kako da je zadržite: 1. Imaju veliko srce. Tajanstvena ličnost Vodolije zasniva se na njihovom velikom srcu. Vodolije uživaju da pomažu drugima. Gledaju šta se dešava okolo, spremne su da pomognu svima kojima je pomoć potrebna. 



Iako Vodolija to možda ne priznaje, vjeruje da je došla na ovaj svijet da ga učini boljim. 2. Veoma su pametne. Vodolije su podjednako radoznale i inteligentne, i stoga imaju tendenciju da postavljaju beskrajan broj pitanja o onome što ih zanima. 

One uživaju u učenju novih stvari, a njihova urođena inteligencija omogućava im da sagledaju svijet iz drugog ugla. Uprkos svojoj stidljivoj prirodi jako se interesuju za ono što ih zanima. Zato ako joj želite uputiti najbolji kompliment - pohvalite ovu njenu stranu. 3. Obožavaju muziku. 



Čak i ako imaju u potpunosti drugačiji ukus za muziku, ili čak ako vas jako nervira njihov izbor pjesama - to im ne bi trebali uskratiti. Muzika je važan dio njihovog života. 4. Partner im je uvijek na prvom mjestu. Za Vodoliju ćete uvijek biti broj jedan. 

Ako vide da ih partner razumije uvijek su spremni da odlože sve svoje poslove kako bi se njemu posvetili. Vodolije su navikle da budu spontane, pa budite spremne na neočekivane noćne posjete kada im padne na pamet da vas vidi. 5. Veliki pobornici istine: 

U komunikaciji sa Vodolijom ne morate ništa da uljepšavate. Vodolije više vole da čuju apsolutnu, gadnu i očiglednu istinu. Žele da budete iskreni i to je ono što će najviše poštovati kod vas. Ne pokušavajte ih hraniti lažnima, jer kada istina ispliva na površinu, to će ih razbjesniti. Vodolije su realisti koji cijene ljude koji ništa ne kriju od njih.

Pokreće Blogger.