Šarmantni muškarci Zodijaka koji se često igraju ženskim osjećajima: Škorpija je pravi srcelomac

Postoje muškarci koji će se poslužiti raznim taktikama kako bi pridobili ono što priželjkuju i ostvarili svoje prohtjeve. 


Na veliku žalost mnogih žena koje padaju na takve muškarce, koji se vole poigrati tuđim srcima, njihove namjere sa njima su kratke prirode. Muški igrači (onii koji se igraju sa tuđim osjećanjima) dolaze u različitim oblicima i često ih je teško prepoznati. 

Njihovu razigranu i šarmantnu ličnost je lako spaziti, a još lakše pasti na nju. Ovo su neki od horoskopskih znakova koji su skloni ljubavnim igricama. Muškarac škorpija: On je rođen da se igra. Obožava avanture, adrenalin i konstantnu promjenu. 



Ovaj muškarac često ima naviku da ode od osobe koja mu dosadi, i to odlazi bez riječi objašnjenja. Neće mariti za osjećanja onih za koje ni sam ne gaji osjećanja. Čak i ako zna da je žena jako zaljubljena u njega, smatraće da to nije njegov problem. 

Često ćete ga uhvatiti kako se igra vašim umom, ako ste dovoljno mudri da to primjetite. Njegove psihološke igrice umiju biti zaista dobro razrađene. Muškarac djevica: On bi mogao iskoristiti svakoga od koga nešto može dobiti i neće mu biti problem to učiniti. 



Zna se pretvarati da je bolji nego što možda zaista jeste. A kada mu pružite ono što mu je trebalo, ne očekujte od njega "hvala". Prije da ćete dočekati da se okrene i ode, a pritom vas i blokira kako ga ne biste smarali. Ako ne gaje osjećanja prema vama vjerovatno će otići čim ispune svoju misiju. 

Muškarac Jarac: Ovaj muškarac nema loše namjere, ali će često postaviti se kao taj koji se igra vašim emocijama, kako ne bi ispalo da se vi igrate sa njegovim. Kada nisu dovoljno zainteresovani za osobu neće mnogi ni mariti za njena osjećanja.

Pokreće Blogger.