Priče muškaraca kako su uhvatili žene u preljubi - Vjerujte osjećaju koji kaže da nešto nije OK

Ako se u vašoj vezi pojavi sumnja da vas partner vara bilo bi dobro provjeriti da li je ona osnovana. U nastavku donosimo ispovijesti muškaraca koji su svoje partnerke uhvatili u preljubi.


"Imao sam osjećaj da se nešto događa iza mojih leđa. Duže je ostajala raditi noću i odjednom se počela više sastajati sa svojim prijateljima. "ekoliko puta sam je uhvatio kako laže, ali je sve poricala. Odlučio sam da je pratim i uhvatio je kako se sastaje sa drugim muškarcem. 

Za mene to nije bila samo preljuba, već i dugotrajna laž, šta više imam tražiti sa njom? " - Adam, 28 godina. "Neko vrijeme sam sumnjao da moja djevojka ima drugog ali nisam mogao pronaćio niti jedan dokaz, a pokušavao sam na razne načine.



Sve do jednog dana kada sam dobio poruku sa njenog broja koja definitivno nije bila namjenjena meni. U poruci je pisalo je da je bolesna i da se neće moći sastati sa mnom taj dan. Najsmješnije od svega je što je baš tada sjedila u sobi pored mene. 

Ušao sam u sobu i na njenom licu vidio strah koji mi je sam pokazao da je shvatila šta je napravila. To je bio kraj naše veze." - Stefan, 31 godina. "Bio sam u vezi sa svojom djevojkom punih deset godina, još od srednje škole. Pred kraj naše veze počela je sve više izlaziti i upoznavati nove ljude. 



Bio sam jako zauzet poslom i nisam mogao pratiti njen novi način života. Nije mi se svidjela ta njena nova strana i imao sam osjećaj da neće dobro završiti. Kasnije su mi ljudi pričali da se sastaje sa drugim muškarcima meni iza leđa, što sam naposlijetku i potvrdio. Moj savjet svima je da vjeruju osjećaju koji vam kaže da nešto nije u redu - obično je u pravu." - Denis 29. 

Pokreće Blogger.