Najveći sebičnjaci Zodijaka prema astrolozima: Bikovi obično vjeruju da se svijet vrti oko njih

Da, sebičnjaci na prvi pogled mogu izgledati šarmantni, ali u stvarnosti su često hladni, udaljeni i lišeni saosjećanja. 


Nikada ne shvatajte previše ozbiljno ono što sebična osoba kaže, posebno ako priča o sebi. Otkrijmo koji su horoskopski znakovi najveći sebičnjaci. Djevica - Njihova narcisoidnost može biti često pogrešno protumačena kao samopouzdanje. 

Djevice misle samo na sebe i uvijek imaju pri ruci dokaz svoje nevinosti. Zahvaljujući oštrom umu, Djevice umiju biti vješti lažljivci koji uz pomoć svojih laži znaju kako dobiti sve što žele. Skloni su da budu arogantni i dramatični. 



Bik: Imaju tendenciju da vjeruju da su bolji od drugih ljudi, pa misle da zaslužuju da imaju više. Pretjerano sebe dižu u nebesa. Nedostaje im sposobnost saosjećanja - ako je njihov prijatelj svojom krivicom doživio nešto loše, neće ni pokušati to razumjeti. 

Smatraju da se pametnim ljudima ne bi smjele dešavati greške, zbog toga svoje uvijek vješto opravdavaju. Oni su vješti manipulatori i mogu biti prilično površni i materijalistički nastrojeni. Bikov narcizam najočitiji je u njegovoj sposobnosti da ubijedi ljude da učine stvari koje idu njemu u korist.



Kada imate posla sa Bikom, najbolje je da nikada ne izgubite oprez. Lavovi su toliko zaokupljeni sobom da oni ne stignu brinuti ni o čemu drugome. Iskreno vjeruju da se svijet okreće oko njih i da je opravdano sve što pokušaju učiniti na svoj način. 

Čini se da su ti ljudi izuzetno samouvjereni, ali istina je zapravo skroz drugačija. Lavovi će učiniti apsolutno sve kako bi zadovoljili svoje želje i nije ih briga ko će pri tome biti povrijeđen. Ako se poželite riješiti Lava tada ćete vidjeti njegovo pravo lice koje je neopisivo ranjeno.

Pokreće Blogger.