Vijerna žena posvećuje čitav svoj svijet muškarcu: 15 sitnica koje bi mogle pokazati da vara

Žena kad vara neke sitnice bi mogle ukazat na to. Dovoljno je samo da obratite pažnju.


1. Osjećate da vas ona vara. To, naravno, nije glavni znak, pogotovo ako ste ljubomorni. Ali ako osjećate da nešto nije u redu, da se nešto promijenilo u njenom ponašanju, velike su šanse da jeste. 2. Promjena na društvenim mrežama. Prije je objavljivala puno zajedničkih fotografija, ali sada na njenoj stranici ima sve manje slika sa vama. 

Sigurno postoji razlog zašto vas skriva. 3. Zvuk telefona je uvijek isključen. Vjerojatno isključuje zvuk zvona tako da joj ne dosađujete pitanjima o tome ko joj uvijek šalje poruke ili je zove. 4. Optužuje vas za izdaju. Ovo je klasika. Varalice su obično paranoične i misle da ih partner vara kao što one varaju. 



5. Mnogo trenira. Možda ranije nije bila previše aktivna u sportu, ali sada doslovno ne izlazi iz teretane. Možda pokušava nekoga impresionirati. 6. Nije sretna sa vama. Ako vam žena kaže da nije zadovoljna svojim životom, da nije sretna, ovo je vapaj za pomoć. 

Ako joj ne pomognete, sreću će pronaći negdje drugdje. 7. Postala je sve manje koja dijeli informacije s vama. Više vam ne govori šta joj se događa u životu, osjećate udaljenost. Kad osoba vara, podsvjesno se odmiče, jer energiju ulaže u nekog drugog. 



8. Uvijek želi znati gdje ste. Možda to nije samo opsesija i briga. Možda želi znati da se s posla nećete vratiti rano ili da nećete biti tamo gdje ona planira ići sa svojim ljubavnikom. 9. Počela se više dotjerivati. Ako nemate logično objašnjenje njene iznenadne promijene u izgledu, vjerovatno pokušava nekoga impresionirati. 

10. Odjednom je postala velikodušna. Kad smo krivi za nešto, pokušavamo drugome nadoknaditi za loše stvari koje radimo. Previše učestali znakovi pažnje mogu značiti da se za nešto pokušava iskupiti. 11. Uvijek se ljuti. Što god da radite, ona se naljuti i iznervira. 

Vjerovatno joj je neko drugi zanimljiviji. 12. Ona započinje razgovor o nevjeri. Budite oprezni, možda testira vašu reakciju ili pokušava osigurati povoljno tlo da prizna. 13. Počela je provoditi više vremena bez vas. Češće je sa prijateljima ili na poslu ostaje duže. Vjerovatno joj je tamo zanimljivije nego sa vama.

Pokreće Blogger.