Greške koje većina muškaraca neće oprostiti ženama - Ljubomora je nedostatak povjerenja

Možda vam se čini da sve radite kako treba, ali i dalje ne razumijete zašto se vaš muškarac ljuti na vas.


Danas ćemo razgovarati o ponašanju žene i najćešćim greškama koje mnoge čine u vezi ili braku. Postoje neke stvari koje muškarac ne može oprostiti uprkos snažnim osjećajima koje gaji prema svojoj voljenoj. Javna kritika: U vezi je kritika neizbježna ali nije neophodna u velikim mjerama. 

Vi ste različiti ljudi, imate različita mišljenja, prepirete se, kritkujete jedni druge - i to se smatra normalnim! Ali, sve ovo treba ostati isključivo između vas, ne iznosite svoje probleme u javnost. Ponižavanje njegove muškosti: 



Muškarac bi se trebao osjećati kao glavna osoba u životu žene, a ne postati sekundarna osoba. Kakav god da je, prvenstveno je čovjek. Nnikada ne izgovarajte riječi: "Ti nisi muškarac!". Osjetiće da se prema njemu ne ponašate kao prema muškarcu i neće vam ovo oprostiti! 

Budalasta ljubomora: Ljubomora nije uvijek loša stvar. U životu postoje situacije kada je ljubomora zdrava reakcija. Ali žene su definitivno ljubomornije od muškaraca. Ako partnera mučite time gdje je bio, s kim je bio, koga je zvao - prije ili kasnije će se toga umoriti.



Čovjek će pomisliti da niste sigurni u njega, ne vjerujete mu i jednostavno će pomisliti da ne pripada pored vas. Manipulacija: Neće mu se svidjeti ako osjeti da ga žena počne koristiti i manipulisati njime. Prije ili kasnije, izgubićete ga i nikada više neće biti vaš! 

Uvrede: Ponižavajući stav, uvrede, bezobrazluci - muškarci ovo neće tolerisati. Nije bitno hoće li te uvrede letjeti prema partneru ili prema njegovim prijateljima / rođacima, on će sve to bolno doživjeti. Za muškarce je najvažniji ponos, čast i poštovanje! 

Ako ga pokušate pogaziti, on će sigurno otići. Ne eksperimentišite. Ponekad trebate sebi postaviti pitanje: "Šta želim, da budem u pravu ili da budem sretan?"

Pokreće Blogger.