Kakvi su znakovi Zodijaka kad ostare: Djevice samo gunđaju - Blizanci su nametljivi gosti

Kakvi postaju horoskopski znakovi kada zađu u duboke godine? Astrolozi donose svoju analizu:


Ovan: Kod njega najviše zavisi kakvu je starost dočekao. Ako je uspio ostvariti dosta svojih ciljeva biće energetičan i veseo, ali ako je imao više neuspjeha i nije dočekao život kakvog je zamišljao onda su velike šanse da će postati pravi gnjavator.

Bik: Budući da Bikovi više od svega vole hedonističke užitke u životu, starost će im biti lijepa ako su se kroz život dovoljno novčano osigurali. Ukoliko ostare u oskudici, mogu postati puni gorčine i nezadovoljstva. Blizanci: Oni što više stare to više vole druženje.



Pretvaraju se u nametljive goste koje niko ne poziva - a ipak su tu. Rak: Kada Rak ostari pretvara se u profesionalnog kritičara. Lako će u svemu uočiti manu a najviše će biti kritični prema članovima svoje porodice. Lav: Po stare dane im je važno da se za njih čulo i da se za njih zna. 

Ako su nešto postigli, u stanju su satima pričati o svojim postignućima i gnjaviti ljude oko sebe. Djevica: U kasnijim godinama života Djevice postaju sve zahtjevnije u perfekciji organizacije života i poslovnih obaveza. Svaka sitnica u njihovom životu treba imati točno određeno mjesto.



Zbog toga će često gunđati, nekad čak i sami sa sobom. Vaga: U starosti će biti ispunjeni i sretni ako su u sretnom braku. Ako su ostali sami, osjećaće se usamljeno i trudiće se naći svoju bolju polovicu jer se neće snalaziti nikako u samačkom životu. 

Škorpije: Uvijek su imali sklonosti ka sportskim aktivnostima pa će vjerovatno i u starosti. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da će i dalje očuvati veliku želju za ljubav is strast. Strijelac: U starosti se neki pretvore u prave filozofe koji uvijek znaju dati mudar savjet. 

Drugi, koji su prizemljeniji tipovi, obično se zatvore u sebe i ne iznose mnogo toga što znaju. Jarac: Kod njega se sve dešava obratno. Sva ona ozbiljnost iz mladosti nestaje u starosti. Jarac postaje opušteniji, pristupačniji i veseliji. 

Vodolije: Po stare dane vole istraživati i juriti za stvarima koje nisu ostvarili. Uvijek smišljaju nešto novo i zabavni su stari ljudi. Ribe: Kada ostare obično se predaju mašti, hobijima ili ljenčarenju. Često se kaju što nisu bili više iskreni u prošlosti pa tada to nadoknađuju.

Pokreće Blogger.