Sve što niste znali o snažnim ženama: Odlikuje ih snažan karakter - Ali i velika slabost u ljubavi

Snažne žene odlikuje hladan izgled i snažan karakter, ali isto tako i velika slabost u ljubavi.


Jaka žena ima snažan karakter iako je njena duša krhka. Na duši nosi veliki ožiljak ali je i dalje puna ljubavi. Ona ne mrzi ljude jer zna kakvu bol mogu nanijeti, ona je samo razočarana u njih. Ona ne mrzi nikoga ko je želi povrijediti jer zna da takve emocije samo tim ljudima škode.

Vjeruje u dobrotu i istinu i živi po tom principu. Ideja da će jednog dana upoznati nekoga ko će joj pružiti ne samo prijateljstvo već i bezuslovnu ljubav je jedina stvar koja je grije. Da, ona je snažna, i izgleda veoma moćno - ali kad se zaljubi ona je krhkija od leptira.. 



Teško je prići snažnoj ženi; izgleda odbojno, nezainteresovano i rezervisano, dok zapravo u dubini duše samo želi pružiti ljubav. Mnogima će se učiniti da je ljubav sa njom nemoguća zbog hladnoće koja izbija iz njenog izgleda, ali samo rijetki će znati da se ispod te hladnoće krije oaza toplote i ljubavi.

Lako se veže za druge jer beskrajno vjeruje u ljubav. Ona zna da će prije ili kasnije pronaći nekoga ko je nikada neće razočarati. Nekoga ko nikada neće odustati od nje. Nikada se neće osjećati glupo jer je izigrana od strane ljudi i muškaraca, jer je svjesna da to nisu njena loša djela i njene greške.



Dobra stara poslovica kaže: "Ne sudi knjizi po koricama" i to se može savršeno primjeniti i na ljude. Ne osuđujte ih dok ih ne upoznate jer fizički izgled nije ono što nosimo u duši. Zato kad vidite snažnu ženu ne plašite je se, već joj priđite i dajte do znanja da je nećete povrijediti ili izigrati.

Pokreće Blogger.