Mnogi muškarci će obećati, ali neće ostaviti suprugu zbog ljubavnice: 3 razloga zašto

Ako ste vi jedna od onih koja ima aferu sa oženjenim muškarcem, onda će ovaj članak biti virtualni šamar koji vam možda treba. Ispod su tri razloga zbog kojih gubite vrijeme čekujući da ostavi ženu.


1. Već ima sve što mu treba. Zašto bi napustio ženu i djecu? Odlično se provodi s vama bez ikakve dužnosti ili odgovornosti. A onda se vraća kući i igra se s djecom. Ovo je idealna situacija za njega. Ima ženu koja mu kuha, čisti i odgaja djecu. 

Ima i ljubavnicu koja se brine o njemu na način koji mu nedostaje kod kuće. Ima dvije voljene žene i sve njegove potrebe su zadovoljene. U većini slučajeva muškarcima je baš to ono što treba i ne bi uopšte mijenjali situaciju. 2. Razvod je bolan i skup. 



Razmislite o posljedicama razvoda. Gužva s advokatima, svađe, uznemirena djeca, finansijski stres i puno drugih problema. Zašto bi prisiljavao sebe i svoju porodicu da prođu kroz nešto što nije neophodno? Izgledate sretno kad dobije priliku da dođe k vama, pa zašto bi onda ostavio ženu? 

3. Da je htio napustiti suprugu, već bi to učinio. Da je muškarcu loše kod kuće a sjajno kod ljubavnice, već davno bi vjerovatno sve poslao dovraga i napustio porodicu. Ženu nije napustio, jer to vjerovatno ne želi učiniti. Sad kad znate da je nikada neće napustiti, koji su vaši sljedeći koraci? 



Trebate li tražiti znakove da voli svoju ženu? Ili biste trebali krenuti drugim putem i početi tražiti načine da ga natjerate da vas izabere umjesto nje? Vrlo je jednostavno: Ako želite da odabere, postavite ultimatum. Mnoge žene izlaze sa oženjenim muškarcima jer se boje tražiti nekoga drugog. 

Sa druge stranepostoje žene koje ulaze u zabranjenu vezu jer duboko u sebi znaju da će to biti velika avantura i rolerkoster emocija. One jednostavno vole trčati za zauzetom osobom. Vole dramu i proces osvajanja tuđeg čovjeka. Morate odlučiti ko ste i šta želite.

Pokreće Blogger.