Kako osvojiti srce Vodolije: U ljubavi su privržene, ali neće uvijek sve ići glatko

U kakvoj god da ste vezi sa Vodolijom, obožavaćete je zbog njenog vedrog duha, dobrote i maštovitosti.


Mnogi bi rekli da su Vodolije hladne, ali to nije uvijek tačno. One izgledaju distancirano i hladno ljudima koji nisu u njihovom krugu dragih ljudi, ali jednom kada uđete u ovaj krug osjetićete predivne osobine Vodolije. Imaju svoj stav i tuđa mišljenja poštuju, ali ih ne prihvataju kao svoja. 

Vodolije su zabavne, maštovite, originalane i hirovite. Druženje im jako je bitno i jako poštuju svoje drage ljude. U braku Vodolije su većinom vijerne, ali vole održavati kontakte sa prijateljima suprotnog spola što će mnogi pogrešno protumačiti. 



Ljudi ih vole jer šire predivnu energiju oko sebe i vole da bude okružene istim ljudima. Lako osvajaju u ljubavi ali su veoma zahtjevne i očekuju mnogo od svog partnera. Bez ustručavanja će pokazati svoju dominantnost što će mnogima izgledati kao pretjerana kontrola ili nametnutost.

Vole da ih poštujete i cijenite, a prijateljstvo im je često važnije od ljubavi. Ono što nikako ne trebate raditi ako želite osvojiti srce Vodolije jeste da je ne pokušavate zatvoriti u zlatni kavez i podrezati joj krila. Isto tako se ne bi trebali miješati u njena prijateljstva.



Vodolija cijeni i poštuje svoje prijatelje zato neće tolerisati nikoga ko se prema njima ne ophodi kao ona. Možda će se zbog partnera prestati družiti sa bliskim prijateljem, ali u većini slučajeva će cijeli život zamjeriti partneru zbog toga. Što je više pustite da živi kako hoće, više će vas voljeti i poštovati. 

Pokreće Blogger.