Životni savjet za sve znakove Zodijaka: Za Bikove - Negativan um ne daje pozitivan život

Svi se mi malo razllikujemo jedni od drugih, imamo jedinstvene karakteristike i drugačije ciljeve.


Kada ste neraspoloženi, ili tražite neku inspiraciju, vjerovatno je najbolje da se okrenete astrologiji. Zato sada astrološki stručnjaci donose životne savjete za sve horoskopske znakove: Ovan: Budite dovoljno jaki da stojite sami, dovoljno pametni da znate kad trebate pomoć i dovoljno hrabri da je potražite. 

Bik: Negativan um vam nikada neće dati pozitivan život. Blizanci: Prihvatite činjenicu da ne možete sve promjeniti. Rak: Budite s onima koji iz vas izvlače najbolje, a ne najgore. Lav: Ako vam to nije izazov, neće vas promijeniti. Djevica: Život je prekratak da biste ga proveli u ratu sa samim sobom. 



Vaga: Nikada nećete imati isti trenutak dvaput u životu. Škorpija: Nemojte odustati od onog što želite oduvijek zbog onog što želite sad. Strijelac: Život se svodi na trenutke, nemojte čekati na njih, stvarajte ih. Jarac: Odlika dobre osobe je da uvijek vide lijepo u drugima.

Vodolija: Rođeni ste da budete ono što jeste, a ne da budete savršeni. Niko vas neće tjerati da budete perfektni, a vi koji to sebi činite samo propuštate svu zabavu. Ribe: Ono što vam troši um, to vas kontroliše. Ono čemu se oduprete, to vi kontrolišete. 



To su bile životne mudrosti za svakog horoskopskog znaka ponaosob. Prisjetite ih se često, i vidite gdje će vas to odvesti. Nisu ih astrolozi izabrali za vaš znak bez razloga.

Pokreće Blogger.