Pravoj ženi nije teško ugađati muškarcu: Neoženjen sam jer ni jedna ne ispunjava mojih 7 uslova

Neću biti skroman, mnoge žene su me željele za sebe i mnogima sam slomio srce. Imam 45 godina i još uvijek sam neoženjen jer nisam pronašao ženu koja bi ispunila mojih 7 uslova. Nije mi jasno zašto je ženama toliko važnije da istaknu svoj ponos nego želju da ugađaju muškarcu?


Ovo je 7 uslova koje bi moja supruga trebala ispunjavati. 1. Ugađanje svom muškarcu: Ovdje ne govorim da trebate biti robovi muškaraca, ali svaki vid ugađanja i naklonosti je samo veliki plus. Bilo da je to javno držanje za ruku, ostavljanje ljubavne poruke na glasovnoj pošti ili masiranje ramena, pokazujući da vam je stalo do njega osvojićete njegovo srce. 

Isprobajte različite načine da pokažete koliko vam je stalo do njega tako što ćete biti topli. Jednostavne stvari koje možete učiniti uključuju reći mu koliko ga volite, bodriti ga kad se osjeća sumnjičavo i reći mu da vam je žao kad stvari pođu po zlu. 



2. Vjerovanje u njegove sposobnosti: Mnogi muškarci misle da im je važno zaštititi i osigurati one koje vole. Dajte mužu do znanja da vjerujete u njegove talente i vještine i podržavate ga. Vaše ohrabrenje je najznačajnije od svih. Najvažnija stvar koju možete učiniti je da se vaš muškarac osjeća odraslim, a ne kao malo dijete. 

3. Razumjevanje: Istraživanja sugerišu da je razumjevanje važan dio dobre veze. Jedan od načina na koji oboje možete pokazati da se razumijete je da se obavežete svakodnevno razgovarati. Planirajte dnevnu vježbu dijaloga u kojoj ćete uzeti 20 minuta da biste međusobno postavljali pozitivna pitanja. 



4. Zahvalnost: Radite jednostavne stvari poput: Poljubite ga i recite mu da mu se zaista divite kao osobi. Dajte do znanja da cijenite koliko se trudi. Recite kako dobro izgleda u toj košulji. 5. Manje brbljanja: Ako je vaš suprug umoran, uključen u neki projekt ili jednostavno nije za razgovor, nemojte ga forsirati. 

Žene ponekad mogu biti posebno brbljave, pa je važno poštovati njegovu želju za tišinom. 6. Lojalnost: Povjerenje je vitalno za uspjeh svake veze. Parovi grade povjerenje tako što će biti iskreni jedni prema drugima, često komunicirati i naučiti kako se pošteno boriti. Potrebno je vrijeme za izgradnju povjerenja.

S godinama ćete naučiti kako se držati obećanja, biti svoji i pokazati koliko se volite i cijenite. 7. Prijateljstvo: Nadamo se da možete reći da vaš suprug nije samo vaš ljubavnik već i vaš prijatelj. Biti prijatelji u ljubavnoj vezi je nešto iznimno važno. Ako su partneri rivali, ako zavide jedno drugome na uspjesima ili bilo čemu - to ničemu ne vodi.

Pokreće Blogger.