Ako tražite pravu ženu obratite pažnju na njen znak Zodijaka: Mnogi sanjaju ženu poput Vodolije

Izdvajamo ljestvicu najboljih supruga prema znakovima Zodijaka od kraja pa sve do najbolje.


4. mjesto - Ovan: Ovan: Ako volite živjeti turbulentno, slobodno se oženite Ovnom. Intenzitet emocija i strasti je ono što će pratiti vašu vezu. Takve su žene sigurne u svoju neodoljivost i vjeruju da su poklon sudbine svome mužu. Ovan preuzima mnogo obaveza na sebe što će partneru olakšati život

3. mjesto - Jarac: Djevojke pod znakom Jarca apsolutno su sigurne da su idealne u svemu, stoga bi se trebale udati samo za idealnog muškarca. Njihova slika svijeta neće biti uništena ako ne sretnu pravog čovjeka. Definitivno će se dobro uklopiti sa muškarcem kojeg vole i biće im pouzdana podrška u svemu.



2. mjesto - Vodolija: Na drugom mjestu u ocjeni idealnih supruga - Vodolija. Dokazano je da muškarci doslovno sanjaju da se ožene takvom ženom. I za to postoji razlog: Vodolija je uvijek zadovoljna svojim životom, zrači pozitivom energijom i mladolikošću čak i u kasnijim godinama.

1. mjesto - Rak: Osvaja titulu "Idealna supruga". Od djetinjstva takve djevojke sanjaju o veličanstvenom vjenčanju i vlastitoj porodici. Puno čitaju i gledaju filmove o tome kako vezu učiniti savršenom. Sve u svemu, odlično im ide. 



Oni i njihovi brakovi su obično vrlo sretni. Kao loša strana Rakova, može se navesti činjenica da ponekad previše vole svog supruga, zadirući u njegovu privatnost. Njihovo ogromno srce će im često naštetiti jer ih je lako povrijedite. Zato pripazite na to.

Pokreće Blogger.