Sve što bi trebali znati o ljubavi sa Vodolijom: "Izuzetno nježni, dok ne pređete granicu"

Vodolija je jedanaesti astrološki znak. Rođeni između 22. januara i 19. februara pripadaju ovom znaku.


Ako ste se zaljubili u Vodenjaka i radoznali ste da znate više o njihovim osobinama, stručnjak za asgtrologiju Kiran Gupta daje vam uvid u njihovu psihu. Iskreni i često nemilosrdni u svom pristupu, morate držati diplomatiju po strani dok se bavite ovim znakom, jer oni više vole da saznaju sve činjenice.

Ovaj zračni znak je takođe temperamentan, ali ima emocionalnu stranu. Oni su slobodoumna bića, inteligentna i intrigiraju ih ljudski intelekt, a ne njihova fizička privlačnost. Ne vole da ih se uspoređuje s bilo kime i neće biti u skladu s bilo kojim pravilima postavljenim za njih.



Vodenjakov partner voli romantiku i druženje, međutim, nakon što početna euforija izumre, pribjegavaju pronalasku ekstaze i zadovoljstva u svojim van nastavnim aktivnostima i hobijima. Izbjegavajte da budete posesivni i ljubomorni daleko u vezi sa ovim zračnim znakom jer bi mogli burno reagovati kada pređete granicu.

Možete očekivati ​​lojalnost i bezuvjetnu podršku i oni će učiniti pouzdanim partnerima. Muškarac Vodolija je veoma nežan, možda se može reći i osetljiv. Takođe se može reći da se radi o najnežnijem pripadniku jačeg pola. Toplina njegove duše je jasno vidljiva i čak nema potrebe da se naročito „zagrebe ispod površine“.



Jednostavno se to vidi. Naposletku, oni to istinski i jesu i ne beže od svoje prirode. Postoje neke teorije koje kažu da se čak i na licu muške Vodolije oslikava ta nežnost, pa se kaže da će oni retko imati grub izgled ili strog pogled. Poslovno, oni su ambiciozni, ali i veoma fer i korektni. Vole da rade u timu i da konstruktivno doprinose istom.

Pokreće Blogger.