Predivna priča Šeron Stoun: "Da ja starim i uživam u tom procesu"

Famozna glumica Sharon Stone ima 62 godine ali po njenom izgledu teško je u to povjerovati.


Priroda je velikodušno obdarila glumicu ne samo atraktivnim izgledom. Ima veoma visok IQ. Sharon Stone gotovo nikada nije bila tema raznih izmišljotina na stranicama skandalozne hronike. Mirno se odnosi prema svojim godinama i uvjerena je da ljepota neke osobe dolazi iznutra.

"Da, starim. Ali uživam u ovom procesu. U prvoj polovini života vaše lice je ono s čime ste se rodili. U drugoj polovini, ono što zaslužujete. Plastična operacija nije moj izbor, ali ne osuđujem žene koje koriste usluge hirurga. Ako vas čini sretnima - zašto ne?



Smiješno je, ali nisam shvatila da sam privlačna dok nisam gledala svoj film "Osnovni instinkt". Možete sebe psovati za ono što ste radili u prvoj polovini života, ali to ne znači da u drugom poluvremenu morate samo igrati golf i ne raditi ništa.

Ne želim maskirati svoje godine. Samo želim biti žena koja u svojim godinama izgleda što bolje. Žena u svom čitavom životu mijenja mnoga lica. To je poput frizure - ne možemo stalno imati istu. Evoluiramo i mijenjamo se tijekom života. Učimo, odrastamo.



Na život gledamo drugačije, a život na nas gleda drugačije. Kad mi je bilo četrdeset i nešto, zaključala sam se u kupaonici s bocom vina i rekla sebi: "Neću nikamo ići dok ne prihvatim sebe onakvu kakva jesam." Zaista lijepa žena uvijek je ljubazna prema drugim ženama i prema ljudima uopšte.

Ne prihvata rivalstvo, intrige i zlobnost. Nemam sreće sa najvažnijim stvarima u životu. Nisam imala sreće sa svojim zdravljem i nisam imala sreće sa brakom, ali sabrala sam se i jednostavno odlučila živjeti dalje.

Pokreće Blogger.