Kako sam saznala da me muž vara i ko je ljubavnica: Dovoljno je samo jedno pitanje

Uz malo domišljatosti i kreative žena može otkriti sve što je zanima i što nije sigurna da li je istina.


U ruskim medijima i na društvenim mrežama kruži priča o ženi koja se predstavila kao Oksana, a koja je za lokalne novine u mestu Razan, udaljenom 196 km jugodistočno od Moskve, ispričala šokantan događaj koji joj je promijenio život iz korijena.

Ona je u utorak, 23. juna, nazvala uredništvo lokalnih novina i ispričala šta joj se dogodilo u januaru 2020. godine. Žena se, kako tvrdi, vratila kući sa posla i pronašla minđušu na podu spavaće sobe. Odmah je shvatila da to nije njena minđuša, posumnjala je da muž ima ljubavnicu i da je dovodi u kuću.



Rjazanka nije rekla mužu ništa o svom otkriću, ali misao da pronađe suparnicu sve više je opterećivala. Jednog dana riješila je da na društvenim mrežama u grupama za izgubljene i nađene stvari objavi oglas o nađenoj minđuši. Napisala je da je minđušu pronašla u gradskom tržnom centru.

Priložila je i fotografiju ukrasa. "Sutradan mi je odgovorila jedna Rjazanka pod imenom Nataša. Rekla je da je to njena naušnica i zakazale smo sastanak u tržnom centru. Pokazala sam joj minđušu, ona je izvadila drugu iz tašne. A onda sam joj rekla ime i prezime mog muža.


Bila je šokirana, bilo joj je jako neprijatno, počela je da se muči, da natuca, a onda mi je sve priznala. Tako sam uhvatila ljubavnicu svoga muža. Nisam mogla da oprostim izdaju i otišla sam od kuće. Ubrzo smo se razveli", rekla je Oksana.

Pokreće Blogger.