Ženske tehnike zavođenja koje će zaluditi vašeg muškarca: Poljubac u vrat čini čuda

Žena ima taj potencijal da svojim ženskim trikovima zavede muškarca do te mjere da nikad ne poželi otići


Zavođenje u vezi je važnije od bilo čega. Kada jednom dobijete svoju ljubav, sigurno ćete je htjeti zadržati i ne izgubiti - u tome vam zavođenje najbolje pomaže. Možda mislite da to nije važno, ali je veoma važno. Mnoge žene naprave fundamentalnu grešku kada već imaju momka, prestanu se truditi oko njega. 

Već ste mu se svidjeli, ali ako želite da ga zadržite, morate mu se sviđati svaki dan. Ne morate ustajati svaki dan prije nego što se probudi i trčati u kupaonicu da se našminkate ili dotjerate. Zavođenje nije samo stvar izgleda. Vodite računa o svojoj koži kako bi uvijek bila blistava. 



Vodite računa o svojim noktima i kosi. Nemojte uvijek trčati ispred njega s neurednom i masnom kosom. Nastavite da vježbate. Ali nemojte sve ovo raditi samo zbog njega, već i zbog sebe, jer to je od koristi vašem tijelu i samopouzdanju. 

Svaka žena, kada nađe nekoga, želi da izgleda najbolje u njegovim očima. Pripremite mu iznenađenje u vidu mirisne torte koja će mu se svidjeti. Masirajte mu leđa ili poklonite vaučer u spa centru. Zagrli ga nježno, poljubi ga u vrat... 



Daj mu do znanja da te privlači. Uživajte u zajedničkim trenucima. Kao što smo naveli u prethodnoj tački, dodir može učiniti čuda. Vaše zajedničke trenutke možete učiniti ugodnijim zahvaljujući nježnom dodiru ili zavodljivom pogledu. Male stvari mogu savršeno oživjeti vezu. 

Na primjer, kupite mu nešto i on će biti srećan što ste mislili na njega. Najbolja tehnika zavođenja je pružanje pažnje. Svako to voli.

Pokreće Blogger.