Muškarac najviše cijeni ženu kad ostane bez nje: 7 načina da mu pokažete da vas gubi

Ako vas vaš muškarac ne voli onako kako vi želite, pokažite mu da vas može lako izgubiti. 


Je li vam dosadilo da gledate kako vas vaš muškarac ne poštuje dovoljno? Jeste li siti toga da vaš muškarac ne dokazuje svoju ljubav onako kako zaslužujete? U tom slučaju pokažite mu da vas gubi, jer tako bi se mogao osvjestiti i promijeniti. 

On možda ne bi ni primjetio da ste vi siti njegovog ponašanja, zato mu pokažite na indirektan način da je na dobrom putu da vas izgubi. 1. Prestani mu ugađati. Kada prestanete činiti za njega sve ono što mu prija ili ono što očekuje od vas, tada će shvatiti da mu više nije stalo. 



Ako vas počne okriviljivati i osuđivati što mu više ne ugađate recite mu da je tako zaslužio. 2. Flertujte sa drugima. Na taj način ćete mu najbolje pokazati da vas vrlo lako može izgubiti. 3. Protestujte tišinom. Muškarci se generalno plaše tišine žene. 

Šuteći pokazujete nezainteresovanost i ravnodušnost. A ako vas voli - to će ga zaboljeti. 4. Pravite planove bez njega. Osjetiće se isključeno i nebitno, to će ga potstaknuti da se više trudi oko vas. 5. Pokažite da ste nagrada za koju se vrijedi boriti. 



Dotjerajte se, posvetite se svom životu, svojim prijateljima, pokažite da imate vrijednost. 6. Prestanite brinuti o njemu. Ako on nije dobar prema vama nemojte ni vi biti prema njemu. Nemojte mu peglati košulje, spremati doručak ili kafu u krevet. 

7. Recite ne njegovim idejama. Nek shvati da vam nisu toliko bitne. Tako će se spustiti na zemlju.

Pokreće Blogger.