Mjesto gdje vas muškarac ljubi govori dosta o njemu: Poljubac u obraz znači obožavanje

Izdvojili smo za vas 29 kategorija poljubaca iz kojih ćete protumačiti da li vas muškarac smatra prijateljicom ili ste mu ipak nešto više. 


Prijateljski poljupci: 1. Brzi poljubac u obraz. Najvjerovatnije te vidi samo kao prijateljicu. 2. Snažan, dugi poljubac u obraz. Ovo ipak može značiti da vas obožava, pogotovo ako ste dugo u vezi. 3. Poljubac u ruku. Džentlmenski gest. Pokazuje da je zagrijan za vas. 

4. Vazdušni poljubac. Kada poljubi ruku i vazduhom pošalje poljubac ka vama, nešto što rade djeca. Može da se tumači kao znak interesovanja. 5. Poljubac u nos. Mnogo želi da vas poljubi, a ovo je slatko. 6. Neiskusni poljubac. Osjetili ste da nema iskustva, ali usudio se da vas poljubi. Preuzeo je rizik. 



7. Poljubac zatvorenih usta apsolutno znači da mu se dopadate. 8. Luckast poljubac, nešto slično vazdušnom, samo što proizvede zvučni efekat. 9. Poljubac da te zaustavi u priči. Nije važno gdje vas poljubi – uradio je to jer mu se dopadate. 

10. Poljubac u uglu usana – ne može biti jasnije: zainteresovan je za vas. Poljupci kojima iskazuje svoju ljubav: 11. Poljubac u usta. 12. Poljubac u glavu. 13. Poljubac u rame. 14. Poljubac u jednu usnu. 15. Poljubac u čelo. 16. „Poljubac leptira“. To je dugotrajan poljubac, najčešće u obraz. 



17. Spor poljubac. 18. Poljubac kada ležite na suprotnim stranama. Može da bude simpatično. 19. Poljubac u oko, odnosno pored oka. Ovo se smatra vrlo intimnim i privatnim poljupcem. Poljupci kojima pokazuje da vas mnogo želi: 20. Poljubac „hobotnice“. 

Vjerovatno znate da hobotnike imaju pipke. Po tome je ovaj poljubac i dobio naziv. Može vas poljubiti u bilo koji dio tijela. Taj poljubac je duži i ostavlja zvuk i trag. 21. Strastveni poljubac. Spor, strastven i senzualan. 22. Francuski poljubac. Jedan od najpopularnijih vrsta poljubaca. 

Spada u najintimnije poljupce. 23. Senzualni poljubac. 24. Poljubac u rame. 25. Poljubac u stomak. 26. Poljubac u uho. Uši su erogena zona. Namjerno će izabrati to mjesto za poljubac. 27. Grize ti usnu dok traje poljubac. Daje ti do znanja koliko te želi i koliko ga privlačiš. 

28. Kombinacija senzualnog i francuskog poljupca. To je znak da sa vama želi zaista sve da proba. 29. Poljubac u zglob. Većina ljudi to ne zna, ali zglob je takođe erogena zona. Kada vas muškarac poljubi tamo, on želi da vam da do znanja koliko ste mu privlačni i želi da vidi vašu reakciju.

Pokreće Blogger.