Najsrećniji datumi i brojevi za Jarčeve - Dvojka vam može donijeti veliko obilje

Svaki horoskopski znak ima jedan broj koji mu je predstavnik i vođa. Taj broj vam može pomoći da ostvarite velike uspjehe. 


Numerolozi vjeruju da svaki čovjek ima određeni broj koji je njegov vođa i kojeg bi trebao pratiti. Numerologija je usko povezana i sa astrologijom, pa tako znamo da svaki znak Zodijaka ima svoje srećne brojeve i datume na koje treba obratiti pažnju. 

Danas pričamo o Jarčevima i njegovim povoljnim brojkama. Jarčevi su među najodgovornijim i najpouzdanijim znakovima zodijaka, što apsolutno nije iznenađujuće jer je njihov zaštitnik broj koji je baš takav. Glavni zaštitnik Jarčeva je broj dva. 



Taj broj simbolizuje nezavisnost, ambicioznost i snagu volje. Broj dva nosi muževnu energiju zbog čega će i mnoge žene rođene u znaku Jarca posjedovati mnogo muških osobina. Njihova energija je toliko moćna da je skoro neuništiva. 

Osobe čiji je broj dva srećan su osobe kojima je teško manipulisati. Sa njima nećete moći igrati igre na koje ste mogla navikli sa slabijim ličnostima. Najproduktivnije vrijeme za Jarčeve je od jedan do dva, i od deset do jedanaest. Ako trebate donositi neke važne odluke bilo bi dobro da činite u ovim satima. 



Ili na datume koji imaju veze sa brojem 2. Na primjer svaki 2. u mjesecu ili mjesec februar može biti veoma pozitivan za vas. Što se tiče dana u sedmici, za Jarce je najproduktivniji utorak. Prema naučnicima, na ovaj dan oni lakše uspijevaju riješiti svoje zadatke. 

Od nakita vam najbolje odgovara sve što je od zlata ili platine. Zlato pomaže Jarčevima da se napune dobrom energijom i motivacijom.

Pokreće Blogger.