Muškarac se ponaša prema ženi onako kako mu dopusti - 5 koraka do osvajanja srca muškarca

Zašto mnoge žene vrlo lako i jednostavno uspijevaju izludjeti muškarca, dok druge koje izgledaju kao foto modeli, ali ipak im ne polazi za rukom? 


Drage žene, ne zaboravite da su i muškarci ljudi sa osjećanjima i ne padaju samo na ono što je na oko lijepo. Dosta toga još utiče na njegov odabir žene za suprugu. Postoje načini da navedete muškarce da vas lakše zapaze i da osvojite njihovo srce! 

Nema potrebe da se prekomjerno trudite, dokazujući muškarcu da ste nevjerovatna žena. Pustite ga da sam procjeni! Svaka nametljivost je očigledna. Budite strpljivi. Pustite da vaše riječi i djela govore umjesto vas, ali nemojte sjediti i gledati telefon u nadi da će sve to shvatiti! 



Ako želite da se pravi muškarac zaljubi u vas, osudite apsolutno svako neprikladno ponašanje drugih muškaraca! Tako ćete mu pokazati da cijenite sebe, da cijenite druge žene i dati mu do znanja kako bi se trebao ophoditi prema vama. 

Čak i ako vam se zaista dopadaju, i dalje morate jasno staviti do znanja da ne možete prihvatiti određene stvari i ponašanje. Ako dopustite muškarcu da shvati da s vama ne može raditi sve što želi, postaćete mu zanimljivi i intrigantni, počeće ulagati napore da vas osvoji! 



Muškarce ne zanima lak cilj, oni vole sam proces osvajanja. Budite tvrdoglavi, ali samo umjereno! Čovjek mora shvatiti da ste vrijedni toga da vas traži, da vas želi, da provodi vrijeme sa vama. Oni su u suštini lovci, a žena je njihov "plijen", njihova nagrada koja se mora zaraditi. 

Neka vam muškarac ne bude prioritet. Ni u kojem slučaju nemojte početi mijenjati i prilagođavati svoj život muškarcu na samom početku. U slučaju da je muškarac manipulator ili narcis njemu će se to iznimno dopasti i učiniće sve da vas osvoji kako bi vas kasnije mogao iskorištavati. 

Nemojte otkazivati svoje planove ako vas je muškarac iznenada pozvao na sastanak. U suprotnom, biće siguran da ste uvijek na raspolaganju, zbog toga će sve poštovanje prema vama nestati, jer ćete postati "lak plijen".

Pokreće Blogger.